Mezquita atén les demandes de Benadressa per a dinamitzar l'escola i el barri

La Regidoria d’Educació estudiarà les propostes del veïnat per dotar d’infraestructures el centre educatiu

Mezquita atén les demandes de Benadressa per a dinamitzar l'escola i el barri
27/08/2021 -

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha visitat el CEIP Benadressa per escoltar les peticions de la comunitat educativa i de les veïnes i veïns del barri. Mezquita ha acudit acompanyat de personal tècnic per estudiar i quantificar els projectes proposats per les associacions, l’AMPA i la direcció del centre educatiu, entre els quals destaquen la instal·lació d’un escenari, una pista de bàsquet i un parc de patinatge, amb l’objectiu de fer del centre un espai polifuncional.

“Estudiarem totes les propostes amb l’objectiu d’incentivar l’escola com a punt de trobada i de dinamització del barri”, ha assenyalat l’edil d’Educació i de Participació Ciutadana. Mezquita ha assegurat que el pròxim curs acadèmic es duran a terme millores en la majoria de centres educatius i s’impulsaran projectes de cohesió social i d’inclusió en els barris perifèrics, perquè el CEIP Benadressa siga “una escola viva i activa al servei de veïns i veïnes”.

Així doncs, el personal del centre ha fet arribar a la Regidoria la voluntat d’adequar el pati amb la finalitat d’incloure una pista de bàsquet i instal·lar un parc de patinatge (skatepark). A més, el veïnat del barri de Benadressa ha demanat la col·locació d’un escenari per tal de realitzar actes o esdeveniments en dates significatives i festives. Mezquita s’ha compromés a estudiar les demandes i ha anunciat que s’ampliaran les zones d’ombra, amb més arbres, per afavorir el descans i el joc dels alumnes.

Una aula de 2 anys per incentivar l’escolarització

La Regidoria d’Educació ha recordat que aquest serà el segon curs del CEIP Benadressa amb aula de dos anys, que ha sigut un èxit d’escolarització, amb totes les places cobertes. Per a Mezquita, l’obertura d’aules de 2 anys són necessàries “per a mantenir serveis primerencs en l’escolarització i evitar el desplaçament de les famílies a altres zones de la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari