Motorcasión 2021 tanca amb 331 vendes i un volum de negoci de més de 6 milions

L’edil d’Innovació Comercial destaca que els resultats de la fira la confirmen com a referent del sector a la ciutat i a la província

Motorcasión 2021 tanca amb 331 vendes i un volum de negoci de més de 6 milions
12/07/2021 -

La XIX edició de Motorocasión, la Fira Provincial del Vehicle d’Ocasió que es va celebrar el mes de juny passat en el Recinte de Fires i Mercats de Castelló, ha tancat aconseguint generar un volum de negoci de més de sis milions d’euros l’any del seu retorn, després de la suspensió de l’edició de 2020 a causa de la pandèmia. El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha qualificat d’exitosa aquesta nova edició en aconseguir unes xifres similars a la celebrada en 2019.

“La recuperació de la celebració de Motorocasión després d’un any d’aturada per la pandèmia ha servit de pols al sector i ha confirmat a la fira com a referent a la ciutat i a la província”, ha indicat. Donate ha posat en valor aquesta cita per la seua contribució a l’impuls socioeconòmic local i a la dinamització del sector.

Per part seua, el director del certamen, Fernando Lobón, ha destacat que, la d’enguany, s’ha tractat d’una edició “molt especial”. “La fira commemorava el seu 25é aniversari, la situació sanitària havia impedit que se celebrara en 2020, el mercat automobilístic no travessava un bon moment i la pròpia evolució de la pandèmia generava encara molta incertesa. Al final, no obstant això, l’esforç realitzat ha valgut la pena, perquè hem pogut celebrar-la en un marc totalment segur i els resultats han sigut molt positius des de tots els punts de vista”, ha destacat Lobón.

La XIX edició de la fira va tancar les seues portes el diumenge 6 de juny amb un balanç provisional de 310 vehicles venuts, però a aqueixa xifra s’han sumat posteriorment totes aquelles operacions que es van iniciar en el Recinte de Fires i Mercats i que es van concretar posteriorment en les instal·lacions de les empreses expositores al llarg dels 15 dies següents. D’aquesta manera, entre les vendes tancades en Motorocasión i les que es van confirmar les dues setmanes posteriors, la xifra oficial definitiva d’aquesta edició és de 331 cotxes venuts.

Des de Motorocasión han informat que enguany el preu mitjà dels vehicles venuts ha sigut de 18.510 euros, un dels més elevats entre els registrats en les últimes edicions, la qual cosa ha permés generar un volum de negoci de 6.126.878 euros i confirmar a Motorocasión Castelló com un dels certàmens amb major potencial econòmic de tota la província.

Així, la dinovena edició de la Fira Provincial del Vehicle d’Ocasió, celebrada del 3 al 6 del passat mes de juny, ha complit amb les expectatives en generar un volum de negoci superior als 6 milions d’euros. El certamen castellonenc va celebrar en aquesta edició 2021 el seu vint-i-cinqué aniversari, i per a commemorar aquesta data tan assenyalada es van dur a terme diferents actes especials, entre els quals va destacar una exposició fotogràfica retrospectiva de la trajectòria de la fira, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari