Les novetats en la festa de Paelles de l'UJI de Castelló deixen fora al botelló

Hi haurà una barra lliure amb alcohol de baixa graduació i la venda d’entrades començarà el 6 de febrer

Les novetats en la festa de Paelles de l'UJI de Castelló deixen fora al botelló
02/02/2023 -

La tan polèmica com tradicional festa de paelles de l’UJI deixarà a un costat el botelló, encara que l’alcohol continuarà sent present. El Consell d’Estudiants de la Universitat Jaume I ha revelat les novetats d’enguany, entre les quals destaca l’existència d’una barra lliure d’alcohol de baixa graduació.

Les Paelles de l’UJI se celebraran el 24 de febrer de 10 a 18.00 hores al campus de Riu Sec de Castelló. Si bé no estarà permés el botelló, sí que hi haurà barres on es vendrà alcohol –amb una limitació de graduació– i a preus populars.

El president del Consell de l’Estudiantat, Alejandro Sanz, ha fet públiques les novetats d’enguany després de reunir-se amb els delegats de curs. “No es podrà entrar alcohol de fora, però sí que es vendrà dins en barra”, assenyala Sanz. En la barra sí que es podrà demanar begudes alcohòliques de menys de 18é, és a dir, cubatas no però cervesa, negre d’estiu i sagnia sí. “En el contracte de les barres hem posat com a condició que siga a un preu molt barat que els productes no superen els 1,5 euros màxim”, afig.

Com tots els anys durant les Paelles de l’UJI de Castelló hi haurà un punt violeta i, a través dels delegats, es farà una campanya del Consell perquè aquests actuen com a referent de les seues classes davant qualsevol problema perquè aquests el puguen traslladar a seguretat o organització.

Per això, tindran una targeta amb els telèfons d’interés per a poder informar qualsevol incidència. A més, es faran durant el mes de febrer uns cursos organitzats per Vicerectorat i el Consell de l’Estudiantat a aquestes persones que després s’encarregaran de sensibilitzar enfront del consum d’alcohol i l’assetjament.

Entrades Paelles UJI

Les entrades a les Paelles de l’UJI tindran un preu de sis euros. Es podran aconseguir a partir del dia 6 de febrer dilluns a través de l’Iglú i es recolliran la setmana anterior a la Festa, en el Agora de l’UJI.

Un altre aspecte a destacar és el cartell de la festa. “Hem fet un cartell molt complet, pensem que ha sigut un salt qualitatiu respecte a anys anteriors”, indica. Comptarà amb Space Elephants, DJ que han actuat en festivals com l’Arenal Sound. També estarà DJ Ximeno, Generació Z, una banda que va guanyar el concurs que es va fer des del Consell d’Estudiants amb Mar de Sons.

A més, amb l’entrada s’entregarà un got reutilitzable i, en cas que el perden, la barra servirà amb gots de cartó no de plàstic perquè es faça amb la menor petjada de carboni possible.

Enguany s’ha contractat més seguretat, assistència sanitària i s’ha reforçat la neteja. També s’ha reforçat la instal·lació de tanques. Cal destacar que l’acte està organitzat al 100% pel Consell d’Estudiants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari