El nou centre de salut Sequiol de Castelló avança en la seua construcció

El centre substituirà l’antic consultori auxiliar Constitució i triplicarà la seua superfície

El nou centre de salut Sequiol de Castelló avança en la seua construcció

El nou centre de salut Sequiol de Castelló de la Plana avança i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ja ha anunciat els principals detalls de l’espai. La conselleria liderada per Miguel Mínguez ha licitat les obres de construcció perquè les empreses presenten la seua proposta, tal com ha anunciat aquest dimecres.

Les obres del nou centre de salut tenen un import de 2.340.261,83 euros i el termini estimat per a l’execució de la construcció és de huit mesos, una vegada s’haja adjudicat el projecte per part de la conselleria.

Àrees del nou centre

El nou centre de salut es troba en l’avinguda Borriana cantó amb el carrer Herrero i substituirà a l’antic consultori auxiliar Constitució, ha recordat Sanitat. Es triplicarà la superfície total dels locals: les noves instal·lacions ocuparan 896,5 metres quadrats.

Amb aquest nou espai, oferirà major atenció sanitària de la qual hi havia, ja que passa de ser un consultori auxiliar a un centre de salut amb més nombre de consultes i de professionals. Comptarà amb dos accessos independents i zones de triatge situades de manera estratègica per si fora necessari establir un doble circuit d’entrada i eixida.

D’acord amb el pla funcional, el centre de salut Sequiol de la capital de la Plana disposarà de: una àrea de recepció; una àrea de medicina de família amb set consultes mèdiques, sis d’infermeria i una polivalent; una consulta de pediatria; una altra consulta d’infermeria pediàtrica; i una tercera que podria tindre diferents usos.

A més, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha explicat que comptarà amb una àrea d’extraccions i tractaments, una altra de treball social, una àrea administrativa i un magatzem.

Més inversions a Castelló

Aquest dimecres, el conseller Miguel Mínguez també ha anunciat que es licitarà la redacció del projecte i la direcció d’obra dels treballs d’ampliació del Centre de Salut Integrat de Benicarló a principis de 2023.

Aquestes obres tindran un pressupost aproximat de 2 milions d’euros, dels quals 800.000 euros ja formen part dels pressupostos de la Generalitat Valenciana.

Les obres d’ampliació permetran augmentar els espais assistencials dirigits a l’atenció de la població amb una nova consulta per a Pediatria, Medicina de Família i Infermeria en la zona d’Urgències; tres noves consultes de Medicina de Família, altres tres d’Infermeria, una d’Odontopediatria, dues consultes polivalents i dos despatxos de Treball Social.

A més, s’habilitaran dues noves consultes de Fisioteràpia, gimnàs, boxs i vestuaris per a Rehabilitació, juntament amb dues noves consultes per a especialitats mèdiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari