Oberta la inscripció per a una nova Llançadora Connecta Ocupació a Castelló

Oberta la inscripció per a una nova Llançadora Connecta Ocupació a Castelló
20/08/2022 -

Castelló comptarà a l’octubre amb una nova Llançadora Connecta Ocupació, un programa gratuït d’orientació laboral per a ajudar persones en desocupació a reactivar la seua cerca de treball en equip, amb noves tècniques d’orientació i eines digitals, adaptades al nou mercat laboral.

La iniciativa és totalment gratuïta. Està impulsada per Fundació Santa Maria la Real i Fundació Telefònica. Compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu (a través del programa operatiu POISES) i la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló.

Qui pot participar?

La Llançadora Connecta Ocupació començarà a l’octubre i estarà operativa fins a març de 2023, per a oferir de manera gratuïta orientació laboral fins a un màxim de 30 persones. Poden participar homes i dones en atur o desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell d’estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

Format mixt: en línia + presencial

Les persones que resulten seleccionades tindran diverses reunions a la setmana, tant en format virtual, com a presencial en instal·lacions cedides gratuïtament per l’Ajuntament. Comptaran amb l’assessorament d’especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció.

Quines activitats faran?

Realitzaran dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla integral de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional; actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de treball; mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses. També aprendran a usar noves eines digitals, aplicacions i xarxes socials per a impulsar la seua cerca d’ocupació en l’entorn en línia.

Inscripció

Les persones interessades a participar en aquest programa, totalment gratuït i amb una mitjana d’inserció laboral del 60%, disposen fins al 26 de setembre per a realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de manera presencial en les instal·lacions de l’Agència de Desenvolupament Local “Castelló Crea”, en horari de 9 a 14 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari