La Diputació de Castelló amplia l'amplària del tram de la CV-207 comprés entre la Pobla d'Arenós i Los Calpes per a millorar la seguretat viària

En un termini aproximat de 3 anys s’haurà ampliat tot el traçat d’aquesta carretera des de Puebla de Arenoso a Fuente la Reina

La Diputació de Castelló amplia l'amplària del tram de la CV-207 comprés entre  la Pobla d'Arenós i Los Calpes per a millorar la seguretat viària
09/09/2019 -

La Diputació de Castelló ha iniciat les obres d’ampliació de la calçada i millora de la seguretat viària en el tram de la CV-207 comprés entre la Pobla d’Arenós i la seua pedania Los Calpes, que tenen un pressupost estimat de 510.000. S’ampliarà l’amplària de la calçada que ara és de 5,5 metres perquè passe a ser de 6 metres. L’objectiu d’aquesta actuació és que dos vehicles que circulen en diferent sentit puguen creuar-se amb folgança sense que la seguretat dels seus ocupants es ressenta.

Així ho ha anunciat el diputat provincial de Carreteres i Desenvolupament Rural, Santi Pérez qui ha explicat que la CV-207 és la carretera que uneix les localitats de Puebla de Arenoso i Fuente la Reina. Sobre aquest tema ha dit que “encara que en aquesta primera actuació es millorarà el tram la Puebla de Arenoso-Los Calpes, la Diputació continuarà amb les millores anualitat rere anualitat perquè en un termini aproximat de tres anys estiga conclòs tot el traçat entre Puebla de Arenoso i Fuente la Reina”.

Segons Pérez, es tracta d’obres “molt necessàries perquè estem parlant d’una via per la qual transiten vehicles sanitaris i de transport escolar, que a més és utilitzada diàriament pels veïns de la zona per a desplaçar-se fins als seus llocs de treball”.

Aquesta actuació en la CV-207 forma part del programa que per valor de 2,69 milions d’euros acaba d’impulsar la Diputació per a millorar les comunicacions terrestres en diferents punts de la província.

A més de visitar les obres, el diputat de carreteres també s’ha desplaçat fins als municipis de Puebla de Arenoso i Fuente la Reina per a entrevistar-se amb els seus alcaldes, Joan Piñana i Franscisco García.

L’edil de Puebla de Arenoso ha informat del greu problema de seguretat viària que existeix en la pedania Los Calpes per on els vehicles solen transitar a velocitats molt elevades posant en risc la seguretat dels residents. Per aquesta raó ha sol·licitat la construcció de diversos passos de vianants elevats perquè els conductors reduïsquen la velocitat. És una mesura que al diputat Pérez li ha semblat raonable i que sotmetrà a l’estudi dels tècnics de la Diputació “perquè aquesta es puga escometre com més prompte millor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari