El Planetari de Castelló mira al cel durant el mes d’agost

Ofereix observacions totes les nits de dimecres per a completar l’àmplia programació familiar i divulgativa de l’espai

El Planetari de Castelló mira al cel durant el mes d’agost
29/07/2020 -

El Planetari de Castelló ha presentat la programació per a l’agost, un mes en què tornaran les observacions del cel per aprofundir en el coneixement de l’univers. Serà cada dimecres a la nit a partir de les 22.30 hores i amb la col·laboració de la Societat Astronòmica de Castelló.

“Aquesta és una activitat a l’aire lliure, en la qual poden participar persones de totes les edats i la qual resulta molt interessant per aprendre més sobre astronomia de la mà de persones expertes”, ha destacat l’edil de Cultura, Verònica Ruiz, qui ha recordat que cal respectar les mesures sanitàries que indica la direcció del Planetari i les limitacions d’aforament.

Les observacions que ofereix l’espai completen la programació d’activitats iniciada al mes de juliol. Pel que fa a les projeccions, es mantenen les dues matinals, una en valencià a les 11.00 hores i un altra en castellà a les 12.30 hores. Per a les vesprades, la primera serà a les 11.30 i la segona, a les 19.00 hores. Es podran veure de dimarts a diumenge.

D’altra banda, el públic que visite el Planetari durant el mes d’agost, podrà gaudir de les quatre exposicions temporals que es troben actualment a les instal·lacions, “Art rupestre de l’Arc Mediterrani”, “Royo Gómez: Ciència i Guerra a València”, “INTEGR’ART”, i la recentment inaugurada en el mes de juliol, “IMAGINARY, una mirada matemàtica”. La instal·lació municipal també acull una exposició permanent dedicada a les Illes Columbretes.

Els ‘Planetallers’ tenen un lloc privilegiat en la programació del mes d’agost. De dimarts a divendres a les 18.00 hores, els més menuts podran accedir a les diferents activitats divulgatives. Els dimarts i els dijous es dediquen a l’estudi de la ciència, els dimecres a l’art rupestre i els divendres a analitzar i aprofundir en la vida professional de reputats premis Nobel.

Cal recordar que per a participar en les activitats organitzades dintre i fora de les instal·lacions del Planetari és necessària la inscripció prèvia (excepte per a les observacions), a més de l’ús obligatori de la mascareta. És obligatori respectar la distància interpersonal, tant amb els treballadors i treballadores com amb la resta de públic assistent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari