El Patronat Municipal d'Esports aprova ajudes a clubs d'elit nacional per 455.000 euros

El Patronat Municipal d'Esports aprova ajudes a clubs d'elit nacional per 455.000 euros
06/06/2021 -

El Patronat Municipal d’Esports ha aprovat la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades al Programa anual dels Clubs Esportius d’Elit Nacional de la ciutat de Castelló per a aquest any 2021. En total, la línia d’ajudes ascendeix a 455.000 euros i podran sol·licitar-se a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

El regidor d’Esports i president del Patronat Municipal d’Esports, Omar Braina, ha explicat que enguany es manté la novetat que es va incorporar l’any passat per a ajudar als clubs de la ciutat en augmentar el primer pagament fins a un 70% del total de la subvenció. “La crisi sanitària i social de la covid-19 va afectar l’esport en diferents vessants a causa de les mesures de prevenció dictades per les autoritats sanitàries per a contenir el virus i evitar la seua propagació”, ha indicat Braina. L’edil ha apuntat que, per a “contribuir a la reactivació de l’esport a la ciutat es mantindrà la modificació ja realitzada en 2020 de manera que els clubs puguen percebre la major part de la subvenció en el primer pagament”.

El nou programa d’ajudes va ser aprovat en el Consell Rector del Patronat Municipal d’Esports celebrat aquesta setmana. L’import de la subvenció podrà ser, com a màxim, l’equivalent en la seua quantia al cost econòmic total del projecte objecte de subvenció.

Les entitats beneficiàries són els clubs esportius legalment constituïts i inscrits en el Registre de Clubs, Federacions i altres entitats esportives de la Comunitat Valenciana, amb seu oficial a la ciutat de Castelló, que militen en lligues o campionats federatius de clubs d’àmbit nacional (grup competició supra autonòmic) i categoria exclusivament absoluta (sense competició limitada a altres categories), estructurats en més d’una categoria o nivell d’àmbit geogràfic nacional, amb un sistema d’ascensos i descensos.

El pagament de les subvencions serà del 70% amb caràcter anticipat després de la concessió i del 30% restant amb la justificació de l’import de l’ajuda i la presentació de la memòria.

El termini de presentació de sol·licituds serà de trenta dies naturals comptats a partir de l’endemà al de la publicació en el BOP.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari