Les persones que no han pogut vacunar-se podran fer-ho aquesta setmana

Sanitat administrarà prop de 470.000 dosi de la vacuna contra la COVID la setmana vinent

Les persones que no han pogut vacunar-se podran fer-ho aquesta setmana
23/08/2021 -

Les persones que no han pogut vacunar-se, o bé perquè estaven de vacances o han actualitzat les seues dades amb posterioritat a ser citats, o per qualsevol altre motiu, podran fer-lo aquesta setmana.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha previst administrar la setmana vinent un total de 467.767 dosi de vacuna contra la Covid-19, la majoria, un total de 341.217 dosi, es destinarà a la recaptació de persones pendents de ser inoculades perquè se’ls ha citat, però no han acudit per qualsevol motiu a la seua cita.

També, aquelles que en el seu moment van especificar les setmanes que no estaven disponibles per a acudir a la seua cita de vacunació per estar de vacances, i les persones que han actualitzat les seues dades amb posterioritat al dia que anaven a ser citats segons el seu grup d’edat, rebran aquestes dosis de vacunes.

La resta són segones dosi de població dels grups d’edat de 30 a 39 anys i de 20 a 29 anys (persones nascudes entre 1982 i 2001).

REPESCA DE NO VACUNATS

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha ressaltat que “estem intentant repescar a totes aquelles persones que no van acudir a la seua cita des de l’inici de la vacunació per qualsevol motiu. El que ens interessa en aquests moments és facilitar a aquestes persones al màxim la seua cita perquè puguen ser vacunades“.

“D’altra banda, seran citats els qui amb responsabilitat i per estar de vacances, han emplenat el calendari per a vacunar-se en les pròximes setmanes, segons les preferències que van indicar i aquells que no tenien actualitzats les seues dades en el moment en què anaven a ser citats segons el seu grup d’edat”, ha destacat la titular de Sanitat.

Volem que estiguen tots“, ha reiterat la Consellera, qui també ha recordat que “és molt important perquè és l’única esperança que tenim, perquè no hi ha un altre medicament, un altre fàrmac que no siga la vacuna, per a protegir la resta de ciutadans i, fonamentalment, a un mateix“.

Finalment, Ana Barceló, ha mostrat la seua satisfacció per haver superat ja la vacunació del 70% de la població diana de la Comunitat Valenciana amb pauta completa, que ha qualificat com “l’assoliment de tot un equip -de vacunació i de planificació- i sobretot de la responsabilitat de la ciutadania, que ha anat a vacunar-se”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari