Les platges del Pinar, Gurugú i Serradal tindran wifi gratuït i d'alta velocitat

L’alcaldessa destaca que l’ampliació del programa europeu WiFi4UE a les platges suposa dotar-les d’un nou servei i ampliar el seu atractiu turístic

Les platges del Pinar, Gurugú i Serradal tindran wifi gratuït i d'alta velocitat
10/07/2021 -

L’Ajuntament de Castelló ha ampliat el servei de WiFi4UE, el servei gratuït de wifi d’alta velocitat que ja està desplegat en diversos punts de la ciutat, per a donar cobertura en totes les seues platges. Per a això, s’han instal·lat una sèrie de punts wifi en més d’una desena de llocs com les biblioteques de les platges del Pinar, Gurugú i Serradal, el punt bebé, els punts d’informació turística, els llocs de seguretat, etc. L’objectiu del desplegament d’aquesta xarxa és donar cobertura d’internet de manera gratuïta i segura als usuaris i usuàries que es troben en alguna de les tres platges del Grau.

“Castelló va posar en marxa a la fi del passat any el projecte WiFi4U en sis punts i espais públics de diferents districtes de la ciutat amb l’objectiu d’acostar les noves tecnologies i democratitzar la connectivitat, reduint la bretxa digital”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco. Ara, ha apuntat, “l’ampliació d’aquest sistema de wifi gratuït i d’alta velocitat en les tres platges de Castelló i zones confrontants com els passejos marítims suposa dotar-les d’un nou servei per a la ciutadania a més de ser un nou atractiu turístic pel valor afegit que implica”.

La regidora d’Innovació Digital, Monica Barabás, ha destacat que, gràcies a aquest sistema es podrà accedir a una connexió gratuïta i segura. “Un sistema al qual es pot accedir lliurement i sense publicitat ni reutilització de les dades amb finalitats comercials”, ha afirmat.

La iniciativa WiFi4EU és un projecte impulsat per la Comissió Europea per a la instal·lació dels equips wifi en els espais públics. L’Ajuntament de Castelló va activar al desembre del passat any aquest servei en sis punts de la ciutat: plaça Major-Santa Clara-Pescateria, plaça Primer Molí, Parc de la Panderola, Menador-plaça Hort dels Corders, zona del Palau de la Festa i el quiosc del Parc Ribalta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari