La Policia Local de Castelló imposa 28 denúncies el cap de setmana per incomplir les mesures de prevenció

La Policia Local de Castelló imposa 28 denúncies el cap de setmana per incomplir les mesures de prevenció
04/05/2021 -

La Policia Local de Castelló ha realitzat 28 propostes de sanció durant el passat cap de setmana per incomplir les mesures de prevenció per a contindre la propagació de la covid-19. D’elles, onze han sigut per beure alcohol al carrer, nou per incomplir la mesura de restricció de la mobilitat nocturna de deu de la nit a sis del matí, sis per vulnerar la mesura de reunions de màxim dos nuclis de convivència en domicilis i espais privats, un per superar el límit de sis persones en reunions en via pública i una denúncia a un establiment per incomplir l’horari de tancament.

En la reunió del Centre de Coordinació Operativa Municipal (Cecopal) celebrada aquest dimarts s’ha donat compte de les actuacions policials del passat cap de setmana, el primer en el qual estaven en vigor les noves mesures com l’obertura de bars i restaurants fins al límit de les deu de la nit i l’ampliació de quatre a sis persones com a màxim en taules.

L’alcaldessa de Castelló i directora del Cecopal, Amparo Marco, ha assenyalat la importància de continuar extremant la precaució en aquests moments. “Les noves mesures ens permeten més moments d’oci i de trobades amb els nostres sers estimats, família i amistats després de mesos d’esforços i restriccions per a baixar el ritme de contagis, ara hem de continuar sent estrictes amb les mesures de prevenció”, ha indicat Marco.

La incidència acumulada se situa a Castelló en 74,03, segons les últimes dades publicades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, deu punts més que la setmana passada. Per això, l’alcaldessa ha reiterat la necessitat de continuar sent “el més estrictes possible en el compliment de les mesures de prevenció actualment en vigor i que es continue mantenint la màxima cautela en matèria sanitària”. “Hem avançat molt en la lluita contra la covid-19 i la vacunació ens ofereix un horitzó esperançador, però no hem de baixar la guàrdia, cal continuar protegint la salut”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari