La pròxima edició d’Escala a Castelló comptarà de nou amb el patrocini de la Unesco

Marco destaca el suport de l’organització pel revulsiu que suposa per a l’esdeveniment i el reforç del reconeixement internacional

La pròxima edició d’Escala a Castelló comptarà de nou amb el patrocini de la Unesco
16/10/2021 -

La V edició d’Escala a Castelló, que està prevista per a desenvolupar-se del 21 al 25 d’abril de 2022, comptarà amb el patrocini de la Comissió Nacional Espanyola de Cooperació amb la Unesco. Així s’ha comunicat a l’Ajuntament de Castelló des de la Comissió Espanyola de Cooperació amb la Unesco, per la qual cosa la pròxima serà la segona edició d’Escala, després de la de 2019, que compta amb el patrocini institucional de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha agraït “el nou suport de la Unesco a escala a Castelló, que renova el seu suport a l’esdeveniment mariner i ens ajuda a reforçar la seua projecció a nivell internacional”. “Un dels objectius d’Escala és posar en valor el patrimoni marítim i les tradicions marineres, per la qual cosa el patrocini de la Unesco és també un reconeixement al treball i l’esforç d’aquest Ajuntament per fer-lo possible”, ha ressaltat Marco.

La confirmació del patrocini de la Unesco per a Escala a Castelló de 2022 arriba just en la setmana que s’acaba de clausurar la quarta edició de l’esdeveniment. Una edició condicionada encara per mesures sanitàries davant la covid-19 que ha aconseguit consolidar l’esdeveniment amb més de 14.300 visites durant quatre dies a les quatre embarcacions històriques participants (Galeón Andalusia, Nao Victoria, Pascual Flores i Cervantes Saavedra).

“Durant quatre anys, de 2018 a 2021, i malgrat la pandèmia de la covid-19 i a les seues restriccions, hem aconseguit ancorar l’esdeveniment com un reclam turístic que posiciona estratègicament a Castelló com a referent nacional i internacional en esdeveniments mariners amb navilis històrics”, ha ressaltat Marco. “Ara, amb el suport renovat de la Unesco, continuem avançant cap a la cinquena edició, la del 2022, per a la qual estem preparant una extensa programació amb més vaixells històrics participants que atracaran al Grau de Castelló i de nou de la mà de Sigues-te”, ha apuntat l’alcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari