'Mi rincón favorito', un concurs fotogràfic que convida a mostrar el més destacat de Castelló

El certamen suma 2.000 euros en premis repartits en categories que tindran caràcter local i nacional entre els deu municipis inscrits de tot el país

'Mi rincón favorito',  un concurs fotogràfic que convida a mostrar el més destacat de Castelló
30/08/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Turisme, s’ha adherit a la primera edició del concurs nacional de fotografia Mi rincón favorito. Una iniciativa que es materialitzarà a través d’Instagram i que servirà com a element dinamitzador per a projectar turísticament a través d’aquesta xarxa social a les diferents localitats que participen. El certamen suma 2.000 euros en premis repartits en categories que tindran caràcter local i nacional entre els deu municipis inscrits de tot el país.

Es tracta d’un projecte que convida a la ciutadania a mostrar i descobrir el més destacat de la seua ciutat aprofitant la viralitat i atractiu visual d’una xarxa social com Instagram. En aquest sentit, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha indicat que el concurs “és una oportunitat per a posicionar-nos una vegada més en el mapa del turisme a Espanya, potenciant els nostres recursos i reforçant aqueix arrelament que uneix als i les castellonenques amb la seua ciutat“.

Així mateix, la regidora de Turisme, Pilar Escuder, anima a les persones instagramers de Castelló a “mostrar el seu paisatge favorit, la seua plaça més estimada, el seu plat preferit o el parc on passeja cada dia“. En definitiva, “qualsevol racó amb encant o moment quotidià que pose en valor el nostre patrimoni natural i històric”, ha apuntat Escuder.

Els premis locals es donaran a conéixer el pròxim 4 d’octubre i els nacionals el 20 del mateix mes. A nivell local, es comptarà amb un primer premi a la millor fotografia, dotat de 200 euros, i un segon de 100 euros. A més, les obres participants optaran als premis nacionals del projecte Mi rincón favorito, que competiran juntament amb les d’altres certàmens de tot el país. Aquests estaran dividits en diferents categories: paisatge natural o urbà (300 euros), imatge nocturna (300 euros), lluita/superació de la covid-19 (300 euros), gastronomia (300 euros) i millor fotografia nacional (500 euros). A aquesta última categoria només podrà optar la imatge guanyadora del primer premi en el concurs local.

Les persones interessades podran participar a partir de l’1 de setembre i tindran com a data límit per a presentar les seues obres el 27 de setembre, amb motiu del Dia Mundial del Turisme. A través de la web municipal de Turisme de Castelló, www.castellonturismo.com, podran accedir a les bases i formulari d’inscripció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari