Sanitat es compromet a iniciar les obres del nou Hospital General de Castelló “com més prompte millor”

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha explicat que ja es treballa en l’elaboració del pla director amb l’objectiu d’avançar les obres

Sanitat es compromet a iniciar les obres del nou Hospital General de Castelló “com més prompte millor”

El conseller de Sanitat, Marcià Gómez, ha explicat que ja s’està treballant en l’elaboració del pla director definitiu del nou Hospital General de Castelló “per a iniciar les obres com més prompte millor”.

El titular de Sanitat s’ha compromés així a fer realitat una de les infraestructures sanitàries clau per als castellonencs durant l’acte de presentació del nou equip directiu del departament de salut de Castelló.

En concret, el nou equip està format per Raúl Ferrando Piqueres, gerent del Departament de Salut de Castelló; Rocío Ramos Aparici, directora mèdica de l’Hospital General de Castelló; Adelina Corbacho Godes, directora mèdica d’Atenció Primària; Patricia Barrué Galiano, directora d’infermeria; Graciela Alcaide Montoliu, directora d’infermeria d’Atenció Primària; i Lidón Vilar Fabra, directora econòmica.

Futur hospital

Tal com ha recordat Gómez, les parcel·les en les quals se situarà el nou centre sanitari ja s’han adquirit pràcticament totes. Gómez ha ressaltat la importància d’aquesta infraestructura, “ja que suposarà el major projecte emblemàtic que tindrà la sanitat castellonenca durant aquesta legislatura i un dels majors de la província de Castelló”.

D’altra banda, l’Hospital General es troba en un procés d’ampliació i modernització d’infraestructures assistencials com és la renovada unitat de Farmàcia de Pacients Externs, ja en funcionament. Així com l’ampliació del bloc quirúrgic amb una nova unitat de Cirurgia Major Ambulatòria que es troba en la fase final de les obres.

A més, l’hospital compta amb dues noves ressonàncies magnètiques, tres TAC i un angiògraf biplà d’última generació, i aviat entrarà en funcionament un equip de radioteràpia intraoperatòria.

Respecte a les obres d’ampliació del servei d’Urgències, el personal tècnic de l’empresa adjudicatària està realitzant en les instal·lacions de l’hospital treballs previs que començaran a ser visibles a partir de la setmana vinent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari