'Sempre al teu costat!': Una campanya per a dinamitzar el comerç local a l'estiu en Castelló

Innovació Comercial sortejarà 80 xecs de cents euros entre els participants per a incentivar les compres en l’època estival

'Sempre al teu costat!': Una campanya per a dinamitzar el comerç local a l'estiu en Castelló
22/06/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial, ha posat en marxa la campanya “Sempre al teu costat!” dirigida a dinamitzar i incentivar les compres en el comerç local i de proximitat de Castelló durant l’època estival. El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que aquesta iniciativa persegueix motivar el consum en els comerços de Castelló i el Grau durant l’estiu i, per a això, s’ha tornat a posar en marxa una campanya basada en els xecs regal pel seu bon acolliment en el sector en les dues iniciatives similars que s’han fet anteriorment. En aquesta ocasió, se sortejaran 80 xecs de 100 euros cadascun per a les persones que compren a les botigues de proximitat.

“Arran de l’èxit de les dues iniciatives anteriors basades en aquest sistema (la campanya “Gràcies!” i “Ara més que mai, comerç local”) i, especialment, el bon acolliment per part dels i les comerciants de la ciutat, tornem a repetir aquest model de campanya comercial en els mesos en què tradicionalment són més complicats per al comerç local de Castelló”, ha explicat Donate. El regidor ha recordat que les dues campanyes anteriors van finalitzar atraient compres per valor de 250.000 euros i 309.150 euros, respectivament, gràcies a l’alta participació. “El sorteig de xecs regal per realitzar compres en el comerç de proximitat ha sigut una aposta efectiva per a dinamitzar i incentivar les compres i així se’ns ha traslladat en el Consell Municipal de Comerç de Castelló”, ha apuntat.

A més, aquesta campanya es desenvoluparà de nou en tots els districtes de la ciutat. “Des del principi ens vam comprometre amb l’objectiu d’ampliar el concepte de centre tradicional i a portar totes les accions de promoció del comerç local a tots els punts de la ciutat i aquesta campanya és un bon exemple d’això”.

La campanya “Sempre al teu costat!”, començarà aquest dimecres 23 de juny i finalitzarà el 23 d’agost. Durant aquest temps, les persones que realitzen compres per més de 10 euros en els comerços locals podran optar a un dels 80 xecs regal per valor de 100 euros que se sortejaran el 6 de setembre. En total, es repartiran 8.000 euros en premis. Per a optar, hauran d’emplenar un cupó amb les seues dades i el tiquet de compra del comerç local i depositar en una de les cinc urnes habilitades en diferents punts (les tinències d’alcaldia Nord, Oest i Grau, en l’edifici de Quatre Cantons o al Palau de la Festa).

Les persones guanyadores podran gastar el xec de 100 euros en compres a realitzar en el comerç on va efectuar la compra guanyadora des del 7 al 21 de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari