Aquests són els supermercats que obrin el dia de Reis a Castelló

Demà divendres 6 de gener és festiu nacional amb motiu del dia de Reis, per la qual cosa els supermercats de Castelló modifiquen el seu horari o obertura

Aquests són els supermercats que obrin el dia de Reis a Castelló
05/01/2023 -

La jornada de demà 6 de gener estarà marcada pel festiu nacional del dia de Reis. Tal és així que moltes persones aprofitaran el dia per a passar temps amb les seues famílies en unes dates tan assenyalades com aquesta, per la qual cosa alguns supermercats tanquen o modifiquen el seu horari d’obertura a causa de les compres d’urgència o d’última hora. Així, aquests són els supermercats que obrin el dia de Reis a Castelló.

Mercadona mai obri els dies festius, per la qual cosa la cadena d’alimentació liderada per l’empresari valencià Juan Roig mantindrà les seues portes tancades aquest dia de Reis.

Pel que respecta al supermercat Consum, tampoc obri els seus supermercats en festius. Això sí, obriran les botigues Xàrter, encara que no totes ni amb el mateix horari. El Xàrter del carrer Juan Ramón Jiménez de Castelló de la Plana tindrà horari especial el dijous de 08.30 a 21.30 hores, mentre que el del carrer Guitarrista Fortea romandrà tancat. Un altre exemple: el Charter de Vila-real del carrer Mestre Joaquín Vidal obri de 09.00 a 21.30 hores. Per això, recomanem consultar què farà la teua botiga habitual en el seu directori.

Carrefour, per part seua, pot obrir en festius amb horaris especials, però no sempre ho fa. El Carrefour de l’avinguda de la Mar de Castelló estarà tancat demà divendres 6 de gener, igual que el de Vila-real, segons ha informat la companyia. Sí que estaran oberts els supermercats Carrefour Express.

Per part seua, en Lidl ocorre una cosa similar, encara que demà tancarà les seues portes en tots els seus establiments de la província de Castelló. Finalment,  els supermercats DIA també estaran tancats amb motiu d’aquest dia de Reis.

Un cas semblant és el dels supermercats Alcampo, una superfície que sol estar oberta durant els festius, però que depén, també, de cadascun dels establiments. Les botigues que estiguen obertes disposaran d’horaris especials que es poden consultar en aquest enllaç.

Aquestes informacions són aplicables a la resta de cadenes repartides per la província de Castelló, encara que pot haver-hi alguna variació segons el municipi. Per això, es recomana sempre consultar en les pàgines web d’aquests supermercats a nivell local.

Per a més informació sobre l’obertura dels Corte Inglés oberts a Alacant i Elx, es pot consultar a través d’aquest enllaç.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari