Diputació i Cambra de Comerç impulsen conjuntament els programes TICCÁMARAS i INNOCÁMARAS 2020

El termini de sol·licituds via seu electrònica s’obrirà per a empreses i persones autònomes el 22 i 24 de juliol, respectivament

Diputació i Cambra de Comerç impulsen conjuntament els programes TICCÁMARAS i INNOCÁMARAS 2020
17/07/2020 -

La Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç han presentat les edicions dels programes INNOCÁMARAS i TICCÁMARAS de 2020, que tenen per objectiu millorar la competitivitat de les pimes i persones autònomes a través de la innovació i les noves tecnologies. Ambdues convocatòries, promogudes per les cambres de comerç, finançades pels fons europeus FEDER i cofinançades per la Diputació, ja han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província (BOP). El termini de presentació de sol·licituds al programa TICCÁMARAS s’obrirà el 22 de juliol a les 9.00 hores i el d’INNOCÁMARAS, el 24 de juliol a la mateixa hora. Aquestes hauran d’efectuar-se a través de la seu electrònica i l’admissió serà per rigorós ordre d’hora de presentació, sempre que la documentació presentada per l’empresa estiga completa.

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, ha destacat que la col·laboració amb la Cambra per a l’impuls d’aquestes iniciatives, ja consolidades, mostra el «suport incondicional de la Diputació al teixit empresarial i al talent de la província, als quals se’ls ha d’atendre especialment en moments d’incertesa com el que vivim actualment». Per la seua banda, la presidenta de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló, Lola Guillamón, ha agraït a la Diputació de Castelló «la seua implicació en aquesta iniciativa duta a terme per la Cambra, de la mateixa manera que ho fa igual en tantes altres». «Sumant esforços aconseguirem majors beneficis per a les nostres empreses i, en conseqüència, per a l’economia de la nostra província», ha dit.

Els programes consten de dues fases. En la primera, a les empreses participants se’ls realitza un diagnòstic per part de tutories especialitzades que detecten les seues necessitats. Aquesta fase està subvencionada al 100% per FEDER i la Diputació de Castelló. La segona fase, en la qual les empreses participants realitzen la inversió necessària en actuacions que incorporen innovació i noves tecnologies, se subvenciona al 50% FEDER i l’ens supramunicipal. Des de 2016, ja s’han beneficiat d’aquestes ajudes 191 empreses de les comarques de Castelló. En aquesta edició, s’han assignat 21 diagnòstics per a TICCÁMARAS i 12 per a INNOCÁMARAS.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari