"Un estiu al Castell Vell", la nova proposta d'escoleta d'estiu del MUCC per als més menuts

La inscripció a l’escoleta d’estiu romandrà oberta fins al 17 de juny

"Un estiu al Castell Vell", la nova proposta d'escoleta d'estiu del MUCC per als més menuts
04/06/2019 -

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha presentat ‘Un estiu al Castell Vell’, una escoleta d’estiu per als xiquets i xiquetes més aventurers. El campus es desenvoluparà al voltant del Castell Vell, l’Edat Mitjana i les professions relacionades amb la història i el patrimoni, on durant una setmana es portaran a terme activitats i tallers sobre la societat i cultura medieval.

L’objectiu de l’escoleta és apropar la història i el patrimoni de Castelló als més menuts i que aquest s’interessen per aprendre sobre els orígens de la ciutat i convertir-los en xicotets historiadors i xicotetes historiadores durant una setmana.

Tant el campus com les activitats que allí es desenvolupen estan destinats a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys i de forma totalment gratuïta. Hi haurà un total de 50 places per cada torn que s’adjudicaran per ordre d’inscripció, el primer torn és de l’1 al 5 de juliol i el segon del 8 al 12 de juliol, ambdós de 9 a 13.30 hores en el Centre d’Investigació del Castell Vell de Castelló.

El termini d’inscripció romandrà obert fins al 17 de juny, a través del correu info@mucc.es, on caldrà presentar fotocòpies del DNI, llibre de família i targeta sanitària de cada xiquet i xiqueta inscrit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari