Torna la Fira de Minerals de Castelló amb més de 3.000 joies de tot el món

Aquest dissabte i diumenge se celebrarà la 35 edició d’aquesta fira, que es trasllada a la plaça Hort dels Corders

Torna la Fira de Minerals de Castelló amb més de 3.000 joies de tot el món

Gemmes, pedres precioses, minerals… i multitud de joies geològiques de tot el món tindran una cita amb els i les castellonenques més curioses aquest cap de setmana. I és que torna la Fira de Minerals de Castelló, que aquest 2023 compleix 35 edicions mostrant el treball de col·leccionistes i entitats nacionals i internacionals que es dediquen a aquestes peces.

Segons ha anunciat l’Ajuntament de Castelló, s’espera rebre a col·leccionistes de tot l’Estat aquest dissabte 25 i diumenge 26 de febrer en la nova ubicació de la fira, la plaça Hort dels Corders de la ciutat de Castelló. L’horari de la fira tant del dissabte com del diumenge és de 10.00 a 21.00 hores.

En total seran 30 estands de col·leccionistes i entitats, amb el Grup Geoda i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló com a amfitrions. Els expositors són procedents de les províncies de València, Alacant, Madrid, Barcelona, Albacete, Terol, Àvila, Múrcia i Castelló, així com el Marroc i l’Uruguai, a més de la Societat Valenciana de Mineralogia, l’Associació Mineralògica i Paleontològica de Sant Vicent del Raspeig (València) i el Grup Mineralògic Català.

Així, mostraran a la ciutat els seus tresors de la geologia i la mineralogia recollits i recuperats de tot el món, amb més de 3.000 peces per a la compra, des de pedres precioses, gemmes i minerals d’allò més curiosos.

Verònica Ruiz, regidora de Cultura de Castelló, ha destacat que “la Fira de Minerals de Castelló arriba com cada any a la ciutat convertint-la en punt de trobada d’aficionats, col·leccionistes i institucions vinculades a aquesta ciència i s’ha convertit ja una cita imprescindible punt per als estudiosos i curiosos, que gaudeixen de les joies que es poden veure any rere any, de la mà del Grup Geoda de Castelló, amb l’objectiu de promoure l’interés i el coneixement de la mineralogia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari