L'alcalde de Benlloc celebra que la Diputació del canvi col·labore amb el Feslloc

Ángel Ribes també planteja al president Martí que la institució provincial reprenga el projecte de la Variant que es va redactar en 2011 i que mai es va executar

L'alcalde de Benlloc celebra que la Diputació del canvi col·labore amb el Feslloc
01/07/2020 -

L’alcalde de Benlloc, Ángel Ribes, celebra que la Diputació del canvi haja decidit recolzar la catorzena edició del Feslloc, el festival de música en valencià de la seua localitat, amb el qual mai havia col·laborat l’anterior administració. Així li ho ha transmés al president José Martí, en el transcurs de la reunió que han mantingut en la jornada de hui al Palau de les Aules. Martí ha assenyalat que “la situació anterior era una anomalia que calia superar, i molt més amb un equip de govern que està interessat en la promoció de la cultura, el valencià i la dinamització dels pobles”.

Encara que inicialment s’havia aprovat una subvenció de 50.000 euros, finalment l’ajuntament només podrà fer ús de 5.000 euros perquè la suspensió de terminis administratius que es va produir durant l’Estat d’Alarma ha perjudicat el festival perquè se celebra els dies 9, 10 i 11 de juliol i s’ha quedat sense temps material per a realitzar i justificar les accions objecte de la subvenció. Al fil d’aquest contratemps, Ribes ha proposat a Martí la possible obertura de noves línies de subvenció per a activitats culturals com la que cada any se celebra a Benlloc.

D’altra banda, l’alcalde ha plantejat al president la conveniència de reprendre el projecte de la Variant de Benlloc que va realitzar en 2011 la pròpia Diputació, del qual li ha entregat una còpia. Es tracta d’un vial de 1,7 quilòmetres d’extensió concebut per a connectar la CV-152 i la CV-156 i reduir el creixent volum de trànsit en el nucli urbà, que registrarà un major increment en el moment en el qual es reprenga l’activitat en la planta de purins de Vall d’Alba, que està situada a tan sols 1 quilòmetre del nucli urbà de Benlloc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari