Almassora obri les preinscripcions per a la seua Escola d'Estiu 2021

Almassora obri les preinscripcions per a la seua Escola d'Estiu 2021
31/05/2021 -

La regidora d’Educació, Raquel Barberà, ha presentat hui l’Escola d’Estiu amb motiu de l’obertura del termini de preinscripcions des de hui fins al divendres 4 de juny. El col·legi Germans Ochando acollirà aquesta edició de l’Escola d’Estiu des del 28 de juny fins al 3 de setembre, dividida en cinc quinzenes. Les famílies que compten amb menors nascuts entre el 2009 i el 2017 podran realitzar les seues inscripcions telemàticament o de manera presencial amb cita prèvia en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC).

L’Escola d’Estiu, amb caràcter inclusiu, comptarà amb activitats fora del recinte escolar d’Ochando. L’alumnat visitarà espais municipals com la platja, la piscina coberta o Darremur Orgànic, entre altres. L’horari d’entrada al centre serà a les 8 hores i el d’eixida a les 14 hores. D’aquesta manera, tant l’arribada com l’eixida dels participants serà escalonada i les activitats abastaran des de les 9 hores fins a les 13 hores. Cal recordar que el servei de menjador està cancel·lat per motius de seguretat enfront de la COVID-19.

El preu és de 70 euros per quinzena per a cada participant de l’Escola d’Estiu. El consistori aplica una rebaixa i fixa el preu en 56 euros per als membres de famílies monoparentals, nombroses, d’acolliment o educadora. Llevat que sobren places en alguna quinzena, cap menor podrà inscriure’s en dues quinzenes diferents. L’únic requisit per a participar és estar empadronat a Almassora, excepte els casos de violència de gènere.

Les cinc quinzenes abasten les següents dates: del 28 de juny al 9 de juliol la primera, del 12 al 23 de juliol la segona, del 26 de juliol al 6 d’agost la tercera, del 9 al 20 d’agost la quarta i del 23 d’agost al 3 de setembre l’última. El període de matriculació serà des del 14 de juny fins al 21 de juny, igual que les preinscripcions, tant telemàticament com amb cita prèvia en el SIAC.

Finalment, la regidora d’Educació, Raquel Barberà, ha declarat que “l’Escola d’Estiu d’Almassora comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries enfront de la COVID-19, serà un espai segur per als menors”. “És una alegria veure com podem tornar a posar en marxa activitats tan importants per a les famílies com l’Escola d’Estiu”, ha afirmat la responsable de l’àrea.

Més informació

1 Comentari

  1. Iuliana
    Iuliana de maig 31, 23:21

    Buenas tardes, estoy interesada para realizar una preinscripcion para escuela de verano en Almassora.gracias

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari