Almassora activa el pagament de fins a 8.400 euros per a autònoms i autònomes per la COVID

Almassora activa el pagament de fins a 8.400 euros per a autònoms i autònomes per la COVID
22/04/2021 -

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha confirmat l’ordre al departament de Tresoreria per a l’inici del pagament de les ajudes directes d’entre 4.201 i 8.402 euros per microempresa o autònom per la crisi de la COVID-19. El consistori ha publicat el llistat definitiu en el tauler d’anuncis municipal per a informar de les quanties que ingressarà cada negoci durant aquest mes i que formen part del Pla Resistir amb 133 beneficiaris en el municipi.

D’aquesta manera, els tècnics municipals culminen el procediment que aquest dimarts va tancar el termini d’esmena i que va suposar l’entrada en el registre general de l’Ajuntament de les corresponents al·legacions a la proposta de resolució provisional. Estudiades les peticions, l’òrgan instructor va revisar cada sol·licitud segons els criteris establits en la convocatòria i ha publicat el llistat definitiu.
Aquesta relació inclou 96 negocis o autònoms que han justificat el total de la quantitat assignada, inclòs l’excedent. Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora es va comprometre a repartir, en cas de sobrar fons, la quantia sobrant entre tots els negocis amb dret a les ajudes. En la resolució figuren subvencions directes sempre per damunt dels 4.200 euros per sol·licitant.

El llistat inclou també altres 37 beneficiaris admesos que han justificat factures per l’import base, però no per l’excedent que els correspon, per la qual cosa el consistori obri un nou termini extraordinari de cinc dies hàbils per a aquells sol·licitants les despeses subvencionables declarades dels quals inicialment no cobrisquen l’import final de les ajudes a concedir. En cas de no fer-ho, l’Ajuntament els abonarà només l’import justificat.

La resolució que figura ja en el tauler d’anuncis ratifica la concessió de la subvenció a aquelles sol·licituds la declaració de despeses de les quals inicial cobrisca tant la quantia inicial com l’addicional, “sense esperar a la finalització del tràmit descrit en el punt anterior”, per a així poder ingressar al més prompte possible els fons aportats per Generalitat Valenciana, Diputació Provincial i Ajuntament d’Almassora a cada sol·licitant.

“Culminem així un procés en el qual participem tres administracions i que hem gestionat directament des de l’Ajuntament per a pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus i ajudar als negocis que més han patit el cessament de l’activitat”, en paraules de Galí. “No queda ací el nostre treball i, superat aquest procediment, treballem per a traure d’ací a poc temps una convocatòria exclusivament municipal que permeta tramitar fons a altres sectors també afectats i que han quedat fora de les primeres ajudes”, segons les mateixes fonts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari