Almassora adjudica la modernització del polígon Mijares a Pavasal per 200.000 euros

Incorporarà carril bici, zones verdes, millores en accessibilitat i en la xarxa d’aigua potable

Almassora adjudica la modernització del polígon Mijares a Pavasal per 200.000 euros
02/11/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora ha adjudicat a l’empresa Pavasal les obres de modernització del polígon Millars per 200.276,59 euros. Es tracta de treballs de millora i renovació del recinte industrial que compten amb una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a posar a punt el polígon més antic de la localitat i impulsar-lo enfront d’altres localitats veïnes.

La remodelació inclou millores en accessibilitat, pavimentació, senyalització i seguretat viària, a més d’eficiència energètica i serveis públics. No en va, l’actuació suposarà també l’arribada del carril bici fins al carrer Indústria, una de les artèries del polígon que aglutina gran part de l’activitat econòmica i connecta amb el nucli urbà. És una de les premisses de l’equip de govern municipal per a reduir l’ús de vehicles en desplaçaments curts i, per tant, les emissions de gasos a l’atmosfera.

En la mateixa línia se situa la incorporació de noves zones verdes al carrer Ferrocarril, així com la revisió de la xarxa de subministrament d’aigua potable amb millores en el servei i reparacions d’avaries per a aprofitar la intervenció sota l’asfalt. Totes aquestes actuacions integren el plec de condicions redactat pel departament municipal d’Urbanisme i que va registrar sis ofertes durant el termini habilitat per a la presentació de pliques.

D’aquesta manera, l’empresa guanyadora del concurs d’adjudicació executarà els treballs amb el cofinançament de l’Ajuntament d’Almassora i de l’IVACE a través d’una subvenció de 165.340 euros. La totalitat del polígon, de 497.200 metres quadrats, es beneficiarà de les intervencions plantejades per a afavorir el creixement de les empreses que duen a terme la seua activitat en ell.

El contracte formalitzat amb Pavasal suposa l’inici imminent d’uns treballs que tenen un termini d’execució de tres mesos per a assumir també l’accessibilitat de les voreres i dels passos per als vianants, la senyalització horitzontal i vertical per a millorar la seguretat viària, així com la senyalització informativa que facilite l’orientació de l’usuari en el polígon industrial.

A més d’aquestes actuacions, les obres inclouen la intervenció en la canalització d’aigua potable al carrer Indústria per a millorar un punt crític de la xarxa a l’eixida del depòsit i emmallar la xarxa per a minimitzar les afeccions en cas d’avaries. Segons el consistori, el conjunt de la intervenció millorarà la competitivitat d’un polígon ben connectat des de Castelló i Vila-real.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari