Almassora celebra un gran mercat medieval aquest cap de setmana

Almassora programa la seua Fira de Sant Andreu amb productes artesans, oficis, música i tota classe d’espectacles

Almassora celebra un gran mercat medieval aquest cap de setmana

La Vila d’Almassora farà un viatge en el temps aquest cap de setmana amb la Fira de Sant Andreu. Un gran mercat medieval omplirà la localitat d’animals, productes artesans, oficis i tota classe d’espectacles gratuïts en la XXI edició d’aquesta Fira Medieval.

Així ho ha anunciat l’Ajuntament d’Almassora, que ha destacat que la Fira Medieval comptarà amb 65 llocs de venda i 40 activitats gratuïtes que ocuparan tot el centre històric durant aquest cap de setmana, des de la vesprada del divendres, 25 de novembre, fins al diumenge 27 de novembre.

Tota classe de productes i activitats

D’acord amb el regidor de Cultura, Javier Mollá, i el gerent de l’empresa responsable de l’esdeveniment – Esdeveniments Bayarri -, Álvaro Bayarri, la fira medieval d’Almassora comptarà amb 65 llocs de venda i 40 activitats gratuïtes.

Així, el públic podrà gaudir d’animació per a menors, exposicions, actuacions musicals, casetes artesanes, productes i oficis històrics, falconeria amb ocells rapaços, passejos amb oques i tota classe d’espectacles per a tota la família.

Les casetes i carrers de la Vila estaran engalanades amb banderoles per a crear un ambient únic en la localitat. Bayarri ha confirmat, a més, que hi haurà un espai d’artesania, cambra de tortures, eines de cultiu, activitats infantils com a contacontes, obres teatrals o actuacions musicals, falconeria, oques i campament de l’època.

Horari i ubicació

La Fira de Sant Andreu arranca aquest divendres 25 de novembre a les 17.30 hores i tancarà les seues portes al voltant de les 22.15 hores. Pel que respecta al dissabte, l’horari abastarà des de les 9.30 fins a les 14 hores al matí i des de les 17.45 fins a les 22.30 hores a la vesprada. El diumenge, últim dia de la fira, l’horari de demà serà el mateix que el dissabte mentre que a la vesprada les activitats s’estendran fins a les 21 hores, ha assenyalat el consistori.

Quant a l’espai, estarà lliure d’aforament i tindrà accés gratuït en el seu lloc tradicional: la plaça Major, plaça de l’Església i la plaça de la Picaora, al costat dels carrers Sant Joaquim i Sant Vicent i les seues vies adjacents.

Almassora Vi

La Fira Medieval comptarà amb la celebració d’Almassora Vi, esdeveniment gastronòmic que no tenia lloc des de 2019. La confluència dels carrers Sant Vicent i Sant Blas serà el punt de trobada el dissabte des de les 11.30 fins a les 14 hores i des de les 18 fins a les 21 hores. El públic interessat podrà degustar tres consumicions i una copa de cristall d’obsequi amb una entrada única de set euros. Els cellers Baigorri, Comenge, Herrero i Emendis, a més de les convidades especials Fulano de Tal i Mari Trini, seran les protagonistes de l’acte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari