Almassora destina 1,6 milions d’euros a la neteja de col·legis en quatre anys

Almassora destina 1,6 milions d’euros a la neteja de col·legis en quatre anys
03/12/2020 -

L’Ajuntament d’Almassora ha adjudicat el contracte de neteja de col·legis per 402.824,19 euros per un any prorrogable durant altres tres, de manera que destinarà més de 1,6 milions d’euros en quatre anys a la higiene dels centres educatius. L’empresa guanyadora del concurs públic és la Unió Temporal d’Empreses (UTE) Fovasa-Celodisval, que s’ha imposat a les altres tres que van presentar les seues ofertes en el termini habilitat pel consistori.

El consistori valora la planificació quant a nivell d’operaris i direcció per al bon funcionament d’un contracte que s’estendrà fins a novembre de 2021 amb possibilitat de pròrroga els altres tres anys següents. Pel fet que es tracta d’un “edificis sensibles pel tipus d’usuaris”, l’empresa adaptarà els treballs a les necessitats concretes de cada col·legi.

El plec també incideix en què “en tractar-se d’edificis sensibles pel tipus d’usuaris és convenient conéixer i valorar els materials que s’utilitzaran durant l’execució del contracte”. Per això, l’adjudicatària justifica el treball que realitzarà cada operari en el col·legi de destí, així com el seu horari, antiguitat i formació. També figuren els mitjans mecànics proposats i l’empresa adaptarà el servei previst en horari lectiu en funció de les necessitats de cada centre.

A més, en compliment del plec redactat pels tècnics municipals, l’empresa avala la seua experiència en contractes de neteja d’edificis o col·legis en poblacions de més de 20.000 habitants i es compromet a posar a la disposició de l’Ajuntament d’Almassora per a substitucions en el termini establit en aquest plec, almenys, a dos operaris de la mateixa categoria del personal a subrogar.

La regidora d’Educació, Raquel Barberà, ha avançat que el nou contracte suposarà una millora substancial de l’anterior en incrementar-se en al voltant de 50.000 euros. “Ara més que mai hem de fer un esforç col·lectiu per mantindre la higiene en tots els espais on es reuneixen moltes persones, més si cap en punts sensibles com els col·legis”, segons aquesta part.

Neteja extraordinària

A causa de la pandèmia de coronavirus, l’Ajuntament d’Almassora ha programat serveis extraordinaris en els accessos i camins escolars des que va començar el curs escolar per a previndre possibles contagis. En aquest cas, l’empresa encarregada de la neteja de vies públiques s’ocupa del reforç de la desinfecció en els voltants dels col·legis des d’el mes de setembre passat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari