Almassora destinarà més de 45.600 euros a la instal·lació d’alarmes en edificis municipals

El nou servei, instal·lat per una signatura local, emetrà l’avís directe a la Policia Local

Almassora destinarà més de 45.600 euros a la instal·lació d’alarmes en edificis municipals
09/08/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora dedicarà 45.633,94 euros a la instal·lació d’un nou servei d’alarmes en 17 edificis situats en la localitat. La prestació reduirà el temps d’avís als agents ja que el sistema d’alarmes connectarà directament amb el cap de servei de la Policia Local, a diferència de l’antic que avisava a l’empresa responsable i aquesta contactava amb la centraleta de la policia. A més, aquesta modificació en matèria de seguretat serà a càrrec d’una empresa local.

El consistori busca amb aquesta actuació augmentar la seguretat en col·legis, instal·lacions culturals, esportives i altres dependències municipals. Amb aquesta inversió l’Ajuntament adquireix sistemes d’alarmes en propietat sense necessitat que una empresa externa els gestione. En aquest sentit, els agents de la Policia Local milloraran el control de les autoritzacions per a conserges o personal del consistori que gestionen habitualment aquests sistemes de seguretat en els edificis d’Almassora.

D’aquesta manera, la Regidoria de Seguretat Ciutadana, al costat de la Policia Local, van elaborar un informe amb les 17 dependències municipals que precisaven del nou sistema d’alarmes. Pel que respecta als col·legis públics, tant el Regina Violant, inaugurat fa un any amb alarma instal·lada des de llavors, com l’Ambaixador Beltrán i el Santa Quitèria, que es troben actualment en construcció, no precisen de la instal·lació d’aquest servei. D’altra banda, sí que està pressupostat la implantació en el col·legi Errando Vilar, Cardenal Cisneros i Germans Ochando.

Pel que respecta als edificis culturals, la Casa de la Música, el Auditori Les Boqueres, la biblioteca municipal i la Casa de la Cultura comptaran amb el nou sistema d’alarmes. El Museu del Torrelló d’Almassora, la sala d’exposicions situada a dalt del Mercat Central i l’ermita de Santa Quitèria també milloraran la seua seguretat amb la instal·lació d’aquestes alarmes.

Quant a les instal·lacions esportives, tant el camp de futbol José Manuel Pesudo com el de Boqueres es beneficiaran d’aquesta inversió municipal. L’ambulatori de la platja, el magatzem municipal, el contenidor d’educació viària, Ca la Vila (antic Ajuntament) i el centre social de Sant Felip (actual punt de vacunació massiva enfront del coronavirus a Almassora) són la resta de dependències municipals que comptaran amb aquesta millora.

Finalment, el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Martí, ha afirmat que “amb aquesta inversió en les noves alarmes guanyarem temps de reacció amb la Policia Local davant qualsevol robatori o intrusió en les dependències municipals”. “També és una notícia positiva que una empresa local siga la responsable del servei i instal·lació”, ha declarat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari