Almassora homenatjarà víctimes i professionals contra la COVID

Almassora homenatjarà víctimes i professionals contra la COVID
28/04/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora homenatjarà les víctimes de la pandèmia de coronavirus i a totes les persones que han treballat per a véncer-la amb un acte a l’aire lliure al costat de l’escultura donada per l’artista Vicente Agustí. La celebració d’agraïment tindrà lloc el diumenge 9 de maig al migdia al carrer Trinitat i comptarà amb totes les mesures de seguretat per a evitar contagis.

Els centres de salut d’Almassora rebran un homenatge especial per la seua contribució destacada en aquest temps, que continua amb la vacunació per trams de població. Forces de seguretat, bombers, Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML), Serveis Socials i altres departaments municipals formaran part d’aquest acte en el qual les ONG locals, persones voluntàries, associacions i empreses col·laboradores també veuran recompensat el seu esforç en públic. El consistori pretén reconéixer així a tots els sectors l’esforç realitzat des de març de 2020 en la lluita contra la pandèmia.

Al temps, l’Ajuntament aprofitarà per a inaugurar l’escultura ‘La luz de la solidaridad’, situada en la vorera del carrer Trinitat coincidint amb un moment d’estabilització dels contagis. A més de l’escultura d’Agustí, el vessant cultural també tindrà el seu espai en l’homenatge amb la interpretació de diverses peces musicals a càrrec d’un quartet de professors de l’Escola de Música d’Almassora.

Cada representant rebrà un diploma amb la il·lustració que el consistori ha encarregat a l’artista local Paco Membrado i que sosté un missatge d’agraïment emmarcat en un arc de Sant Martí i un aplaudiment. L’edil de Festes, Isladis Falcó, és l’encarregada de la coordinació d’aquest esdeveniment per al qual el departament d’Urbanisme realitzarà els càlculs d’aforament i la distància entre cadires amb l’objectiu de garantir el compliment de totes les mesures de seguretat.

Aquest homenatge programat per al Dia d’Europa tindrà lloc després que l’Ajuntament haja représ l’activitat cultural, esportiva i educativa amb aforaments controlats. La corporació municipal ha tornat també als plens presencials i la Casa de la Cultura ha recuperat una programació que inclou també espectacles traslladats a l’aire lliure, com el concert de rock per a xiquets el dissabte 8.

Al temps, Almassora recuperarà al maig el cicle de visites guiades al jaciment del Torrelló del Boverot i tots els departaments ultimen la programació d’estiu a la platja i el nucli urbà per a atendre la demanda d’activitats sense descurar els protocols marcats per l’emergència sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari