Almassora incorpora a 17 treballadors a través del Pla d'Ocupació

El consistori va reservar 150.000 euros en el pressupost municipal per a cobrir aquestes altes

Almassora incorpora a 17 treballadors a través del Pla d'Ocupació
10/07/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora incorpora a 17 treballadors a la seua plantilla gràcies al Pla d’Ocupació Municipal gestionada per la Regidoria d’Ocupació. Els beneficiaris, que van signar ahir els seus contractes i comencen la feina de casa dilluns que ve, formaran part del personal del consistori entre els pròxims quatre i sis mesos. Cal recordar que l’equip de govern va reservar 150.000 euros en el pressupost municipal per a cobrir aquestes incorporacions. El regidor d’Ocupació, Javier Martí, va rebre ahir als nous treballadors a l’aula de formació del consistori.

Les persones triades es trobaven en situació de desocupació, van ser remeses pel servei de Labora a l’Ajuntament i han superat totes les fases del procés de selecció. Dins dels 17 beneficiaris, l’àrea d’Ocupació va reservar cinc places per a menors de 30 anys amb l’objectiu de facilitar la seua incorporació al mercat laboral.

Els nous membres de la plantilla consistorial rebran un salari brut de 1.140,07 euros en el cas de peons, ordenances, telefonistes i subalterns, mentre que els oficials de primera obtindran un salari brut de 1.221,28 euros. L’horari de treball serà de 37,5 hores setmanals repartides segons les necessitats del servei.

D’aquesta manera, el personal d’Ocupació ha tingut en compte les situacions socioeconòmiques dels aspirants, discapacitat, antiguitat per desocupació i possibles càrregues familiars en el barem de selecció. L’Ajuntament activa aquest programa de treball amb la intenció d’oferir una oportunitat laboral a persones que ho necessiten, al mateix temps que milloren l’atenció ciutadana.

Els 17 empleats ocuparan dos llocs de conserge a la biblioteca de la platja, un lloc en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC), dos llocs com a peons agrícoles, quatre llocs de conserges en diferents centres municipals, un lloc en el cementeri, tres llocs de neteja i quatre llocs com a peons del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML).

Finalment, el regidor d’Ocupació, Javier Martí, ha donat la benvinguda als 17 veïns d’Almassora i ha declarat que “durant aquests mesos formaran part de la plantilla de l’Ajuntament pel qual han de complir amb les seues obligacions cada dia”. “Amb la situació econòmica minvada per la pandèmia, aquesta és una oportunitat més que ofereix el consistori als seus veïns per a ajudar-los durant els pròxims mesos”, ha afirmat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari