Almassora incorpora a quatre aturats majors de 30 anys

El consistori i la Generalitat cofinancen les contractacions amb més de 70.000 euros

Almassora incorpora a quatre aturats majors de 30 anys
29/08/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora incorporarà a partir de l’1 de setembre a quatre persones desocupades del municipi majors de 30 anys. Les contractacions estan cofinançades pel servei de Labora de la Generalitat Valenciana i el consistori. D’aquesta manera, el govern autonòmic aporta 48.237,76 euros i el govern local, 23.556,17 euros, de la suma total de 71.793,93 euros. Els quatre empleats percebran el salari mínim interprofessional durant els set mesos que duren els seus contractes.

L’àrea de Personal de l’Ajuntament ja ha certificat la contractació d’aquests tres homes i una dona des de dimecres que ve 1 de setembre fins al 30 d’abril de l’any que ve. Els treballadors, seleccionats pel servei de Labora segons la seua baremació i edat, tenen 30 anys o més, es troben en situació de desocupació i són residents a Almassora.

D’altra banda, el consistori ja ha repartit les funcions dels quatre nous empleats. Dos d’ells treballaran durant els set mesos en la neteja i condicionament dels diversos polígons industrials del municipi. Els altres dos peons exerciran labors al costat del personal del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML).

L’equip de govern es va acollir a aquesta subvenció oferida per la Generalitat amb l’objectiu d’ocupar quatre persones d’Almassora majors de 30 anys i en situació de desocupació després de l’arribada de la pandèmia. Així, el departament de Personal va presentar la sol·licitud de la subvenció el passat 28 de gener i va ser resolta favorablement pel govern autonòmic el 7 de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari