Almassora neteja el barranc de Fàtima i Corell amb el suport dels Bombers de Castelló

Personal del SMML col·labora en les tasques de desbrossament amb el Consorci Provincial de Bombers

Almassora neteja el barranc de Fàtima i Corell amb el suport dels Bombers de Castelló
11/08/2021 -

El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló culminarà durant aquesta setmana les labors de neteja del barranc de Fàtima i Corell després de la petició de la Regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Almassora. Treballadors del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) participen en les tasques de desbrossament i revisen la superfície amb l’objectiu d’evitar danys en la maquinària. El regidor de l’àrea, Joan Antoni Trenco, ha visitat aquest matí la zona i ha traslladat el seu agraïment al personal del Consorci de Bombers per la seua col·laboració.

L’objectiu del consistori és retirar tota la mala herba del llit, les deixalles de la zona i els objectes abocats en aquest barranc que delimita els termes municipals d’Almassora i Castelló. Amb aquesta actuació i després de la pujada de les temperatures, l’Ajuntament evitarà que la zona siga un focus de contagi, d’incendis i de proliferació de mosquits. Els bombers treballen amb maquinària de neteja lleugera adaptable a la zona, mentre que els empleats del SMML esbrossen a mà alguns sectors i vigilen que les màquines no puguen enganxar-se amb cap mena d’objecte perillós.

D’aquesta manera, les labors també se centren en l’adequació del barranc per a evitar inundacions en èpoques de pluja. A més, els operaris també atenen peticions concretes del veïnat de la zona, sempre que la maquinària tinga capacitat de cometre aquestes accions. Els bombers també s’han compromés a fer les mateixes tasques de neteja i prevenció en la pujada d’accés a Santa Quitèria i als voltants de l’ermita. El consistori aportarà dos operaris del SMML en aquesta actuació.

El regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, ha declarat que “tots els estius intentem netejar i adequar la zona ja que coneixem de primera mà pel veïnat que és un espai amb insectes i perill d’incendi”. “És una petició veïnal i agraïm moltíssim la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló”, ha afirmat l’edil.

Finalment, cal recordar que llançar desaprofitaments en zones públiques implica sancions administratives. A més, el consistori compta amb el servei de recollida d’estris a domicili que funciona amb cita prèvia trucant al telèfon 964216134. A més, l’ecoparc municipal continua obert per al trasllat de deixalles, electrodomèstics, fustes, metalls i la resta de residus. La planta està oberta de 9.30 a 14 i de 16 a 19 hores de dilluns a dissabte i els diumenges opera de 9 a 14 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari