Almassora celebrarà el Mig Any Fester amb l'exhibició de ‘bous al carrer’

Almassora celebrarà el Mig Any Fester amb l'exhibició de ‘bous al carrer’
30/01/2024 -

L’Ajuntament d’Almassora, a través de la Regidoria de Festes i la Junta Local de Festes, està ultimant tots els preparatius del Mig Any Fester, que se celebrarà el 23, 24 i 25 de febrer. Sens dubte, enguany la principal novetat és l’exhibició de bous al carrer en un recinte delimitat que s’habilitarà en la zona de la Vila.

“Hem optat per una programació pensada perquè els nostres veïns visquen un cap de setmana amb ambient festiu, que servisca d’avantsala avançada a les festes en honor a Santa Quitèria del pròxim mes de maig, que també estem ja preparant”, ha explicat el regidor de Festes, Arturo Soler. “Almassora és un municipi taurí que fa bandera de la seua afició pels bous al carrer, per això, hem apostat per incloure aquests festejos en el Mig Any Fester”, ha remarcat l’edil.

Així mateix, Soler ha recordat la gran quantitat de públic que mouen els festejos taurins, generant un gran ambient i una important activitat econòmica que té repercussió en el sector comercial i hostaler de la localitat.

La programació preveu arrancar el divendres 23, a les 19.00 hores, amb una xarrada taurina a la Casa de la Cultura, i, a les 20.00 hores, tindrà lloc la inauguració d’una exposició d’igual temàtica en l’Espai Mercat. A les 21.00 hores, en el pàrquing de la piscina municipal, s’inaugurarà una concentració de food trucks que estarà oberta durant tot el cap de setmana.

A les 23.30 hores, hi haurà bous embolats de rotle i, a continuació, en el pàrquing de la piscina hi haurà discomòbil amb la col·laboració del pub Indalo.

Bou salvatge

El matí del dissabte 24 arrancarà amb prova de vaques, a les 11.00 hores, i, a continuació, s’exhibirà un bou salvatge patrocinat per la penya Mig Any Fester. A les 17.00 hores, s’ha programat una altra prova de vaques i, a les 19.00 hores, hi haurà bou embolat. La música estarà molt present amb tardeo i discomòbil temàtica amb ritmes per a totes les edats.

El diumenge 25 s’ha previst, a les 11.00 hores, una transhumància urbana de bestiar Avileño patrocinat per l’Associació de Penyes Taurines d’Almassora (APTA). A les 12.00, en el pàrquing de la piscina hi haurà activitats infantils i actuació municipal amb la col·laboració del pub Indalo.

El Mig Any Fester posarà el fermall d’or, a les 17.00 hores, amb una actuació musical i d’humor en el centre social de la tercera edat Sant Felip.

El recinte taurí delimitat a la Vila comprendrà la plaça Major, el carrer Sant Roc, el carrer Dolors, el carrer Major i el carrer Sant Joaquim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari