Almassora reobri piscina i esport en sec amb mesures de prevenció

Almassora reobri piscina i esport en sec amb mesures de prevenció
26/08/2021 -

El Servei Esportiu Municipal (SEM) ultima els detalls per a la reobertura al setembre del complex esportiu de la piscina, que inclou també la programació d’activitats en sec. La pandèmia ha motivat l’entrada escalonada d’usuaris, de manera que el públic adult iniciarà les classes a l’octubre i els menors ho faran al novembre. El bany lliure estarà permés amb normalitat des de setembre, si bé l’aforament de carrils i vestuaris serà baix protocol de seguretat.

Tots els cursos de natació oferits abans de la pandèmia tornaran al complex de l’avinguda Generalitat, també en modalitat infantil, a pesar que l’inici es retardarà per a garantir l’entrada en funcionament progressiva amb l’objectiu de garantir la seguretat dels usuaris.

El repartiment de números per a les persones interessades en les activitats esportives anirà de l’1 a l’11 de setembre, mentre que l’exposició de dia i hora d’inscripció estarà disponible per a consultes del 16 al 19 de setembre. Les inscripcions per al primer trimestre (octubre-desembre) seran a partir del 20 de setembre.

L’oferta esportiva inclou cursos de tenis i pàdel per a menors, així com la formació a l’Escola Municipal de Pàdel i l’Escola Municipal de Tenis per a adults. Es tracta d’activitats trimestrals que comprenen una o dues sessions per setmana en funció de la tarifa triada. Les franges d’edat/preu es mantenen en les tres modalitats vigents: fins a 30 anys, de 31 a 59 anys i a partir de 60 anys.

D’altra banda, el SEM oferta per a enguany condicionament físic (en La Garrofera els dilluns, dimecres i dijous, i en l’IES Álvaro Falomir els dilluns, dimecres i divendres) i cross funcional, que s’impartirà en La Garrofera a majors de 13 anys els dilluns i dimecres en horari únic de 19.30 a 20.30 hores.

Les renovacions per al segon trimestre seran del 29 de novembre al 13 de desembre i les noves inscripcions estaran disponibles a partir del 15 de desembre. En el cas de l’últim trimestre, els abonats interessats a continuar podran renovar del 28 de febrer al 12 de març. Per a usuaris de nou accés en el tercer trimestre, els abonaments estaran disponibles a partir del 15 de març.

Millores en el complex

El regidor d’Esports, Sergio Gómez, ha demanat disculpes per endavant als usuaris de la piscina per les molèsties que puga causar-los els treballs d’instal·lació de l’equip de deshumectació. Els tècnics municipals han confirmat que l’operació és compatible amb l’ús del complex esportiu, que roman tancat aquest mes per a les labors de manteniment i posada a punt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari