Almassora recupera les activitats d'oci i temps lliure

Almassora recupera les activitats d'oci i temps lliure
05/09/2021 -

El regidor de Cultura, Javier Mollá, ha presentat aquesta setmana la programació d’activitats d’oci i temps lliure que ofereix l’Ajuntament d’Almassora a la seua ciutadania. El consistori compta amb una oferta de 13 modalitats de cursos que duraran aproximadament set mesos. Les activitats, que poden ser modificades i van dirigides a tots els públics, començaran el pròxim 13 d’octubre i precisen un mínim de huit persones per a poder iniciar el curs.

La programació tindrà lloc a la Casa de la Música, en l’edifici de Ca la Vila, en els baixos del Museu Municipal del Torrelló i en el Centre de Formació de l’avinguda José Ortiz. Totes les activitats desenvolupades en aquests espais municipals comptaran amb un protocol de seguretat enfront de la COVID-19: ús obligatori de mascareta, dispensadors de gel hidroalcohòlic en l’entrada, distància social i ventilació de les aules. Cal destacar que el centre social Sant Felip, lloc habitual d’aquests cursos, és ara el punt de vacunació de la població d’Almassora.

El públic interessat a formar part d’aquestes activitats haurà de realitzar la seua preinscripció, des d’aquest dilluns 6 fins al divendres 17 de setembre, a través de la pàgina web de l’Ajuntament (www.almassora.es) o bé en l’oficina del Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) mitjançant cita prèvia. La matriculació de l’alumnat serà des del divendres 24 de setembre fins al dia 6 d’octubre en el SIAC, planta baixa del consistori, a través de cita prèvia.

D’altra banda, el preu de les activitats varia en funció de les hores que dura cada curs, la freqüència de les classes i la modalitat triada pel públic interessat. En totes elles, el consistori ofereix un preu més reduït per als posseïdors del carnet jove, membres de família nombrosa, família monoparental i menors en acolliment o famílies educadores. Les activitats d’oci i temps lliure són: pintura sobre tela, restauració de mobles, pintura i dibuix, psicomotricitat per a iniciació a la dansa, iniciació dansa contemporània, dansa contemporània, costura, patronatge, ‘patchwork’ i ’emocionar-te’.

Cal recordar que a part dels 10 cursos oferits per l’Ajuntament, Tambors de Passió ofereix les seues classes d’aprenentatge per a tambors i bombos, Dolçainers i Tabalaters els Gols d’Almassora formació en tots dos instruments i l’Associació Cultural el Torrelló classes de dansa tradicional. Enguany, com a novetat, el consistori ha inclòs el curs de dansa ’emocionar-et’, que conté classes de dansa del ventre, Bollywood i dansa africana.

Finalment, el regidor de Cultura, Javier Mollá, ha declarat que “recuperem aquesta programació d’activitats d’oci i temps lliure amb molta il·lusió, amb totes les mesures de seguretat, però volem recuperar la normalitat a poc a poc”. “A causa de la vacunació de la població d’Almassora en el centre social Sant Felip hem buscat altres habitacles per a aquests cursos”, ha afirmat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari