Almassora recupera el Dia dels Majors el dimecres 6 d’octubre

El cantant valencià Francisco protagonitzarà l’actuació musical a les 18.30 hores

Almassora recupera el Dia dels Majors el dimecres 6 d’octubre
12/09/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora recuperarà el Dia dels Majors el dimecres 6 d’octubre, que tornarà després de dos anys d’absència per la pandèmia, dins dels actes festius en honor a la Mare de Déu del Roser. La programació, que abasta des de divendres que ve 1 fins al dimarts 12 d’octubre, inclou actuacions musicals, activitats culturals, infantils i gastronòmiques. El cantant valencià Francisco protagonitzarà el dia 6 l’espectacle musical a partir de les 18.30 hores en la plaça d’Espanya.

La Regidoria de Festes repartirà el tradicional berenar per a les persones majors, però aquestes no podran menjar durant l’acte per a respectar l’ús obligatori de la màscara, sempre que no canvie la normativa sanitària. Les persones interessades podran apuntar-se per a recollir el seu berenar a la porta de l’Ajuntament, des del dimecres 29 de setembre fins al dilluns 4 d’octubre, en l’horari de 10 hores fins a les 13 hores. Membres de la Junta Local de Festes repartiran els tiquets habituals als sol·licitants.

El consistori prepara més actuacions musicals per a les festes patronals en honor a la Mare de Déu del Roser, totes elles amb les mesures de seguretat oportunes com l’ús obligatori de màscara, romandre asseguts durant els espectacles i guardar la distància de seguretat, sempre que la Conselleria de Sanitat no modifique la normativa vigent. Tots els concerts programats tindran aforament limitat i es permetrà l’entrada per ordre d’arribada.

El dissabte 2 d’octubre la plaça d’Espanya albergarà un tribut a ‘El Canto del Loco’ a les 23 hores. D’altra banda, el pa i porta, que tindrà lloc el divendres 8 en el seu lloc habitual, eliminarà el sopar de sobaquillo amb taules i cadires, però comptarà amb l’actuació de l’orquestra ‘Jamaica’ a partir de les 23 hores. El grup ‘Celtas Cortos’ protagonitzarà el concert estrella el dissabte 9 a les 23 hores en la mateixa plaça. Les últimes actuacions musicals seran el dilluns 11, amb un tribut a Camilo Sexto en la plaça Espanya a partir de les 19.30 hores i un concert de música valenciana en el Recinte Fester a les 23 hores.

Els festejos patronals comptaran amb un espectacle pirotècnic el diumenge 10 d’octubre a partir de les 22.30 hores. Pirotècnia Baldayo llançarà dos castells de focs artificials alhora des de dos punts diferents d’Almassora. A més, el divendres 1 es produirà l’habitual tret del coet que anuncia l’inici de les festes, però sense la celebració del ‘xupinazo’ en la plaça Major a causa de la situació sanitària.

L’Ajuntament també prepara activitats culturals i infantils per a menors en diverses places d’Almassora durant les vesprades dels dies 2,3,7,9,10,11 i 12. A més, l’esport, el medi ambient, les activitats juvenils, la igualtat i la gastronomia també tindrà el seu espai en la programació de les festes en honor a la Mare de Déu del Roser.

Finalment la regidora de Festes, Isladis Falcó, ha declarat que “teníem moltes ganes de poder preparar actes festius, tots tenim clara la situació que vivim i que seran unes festes diferents, però intentarem que Almassora les gaudisca com sempre”. “Poder recuperar algunes de les nostres tradicions i festejos indica que a poc a poc recuperem la normalitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari