Almassora recuperarà la normalitat a la seua platja amb activitats esportives a l’estiu

Almassora recuperarà la normalitat a la seua platja amb activitats esportives a l’estiu
03/06/2021 -

La platja d’Almassora recuperarà la normalitat amb activitats esportives durant els mesos de juliol i agost. El regidor d’Esports, Sergio Gómez, ha presentat l’oferta esportiva de l’Ajuntament per a la seua zona costanera. Gómez ha explicat el ventall d’opcions que ofereix el consistori: gimnàstica per a adults, ioga, entrenament funcional, classes mestres, pilates o piragüisme. A més, cal destacar que les classes de ioga també seran impartides al parc Manuel Pesudo per a les persones que no tinguen la possibilitat de desplaçar-se fins a la platja.

Els possibles participants hauran d’acudir a la piscina coberta des de dilluns que ve fins al dissabte 12 de juny per a recollir el número que els permetrà participar en el sorteig de les activitats. El dimarts dia 15 d’aquest mes tindrà lloc el sorteig en les oficines del Servei Esportiu Municipal (SEM). D’aquesta manera, el veïnat agraciat coneixerà el seu dia i hora per a la inscripció des del dia 16 al 19 de juny, publicat en la web del consistori i en el tauler d’anuncis de la piscina. Finalment, les inscripcions començaran a partir del dilluns 21 de juny per als beneficiaris del sorteig i el dilluns 28 per a la gent sense torn.

La Regidoria d’Esports ha fixat uns preus adaptats a la situació actual. La gimnàstica per a adults, l’entrenament funcional i el pilates seran dues classes a la setmana d’una hora durant els mesos de juliol i agost, a raó de 15 euros per a la joventut de 13 a 30 anys, 19 euros per als adults compresos entre els 31 i 59 anys i 9 euros per a les persones amb 60 anys o més. El SEM recomana acudir amb tovallola o esterilla a aquestes modalitats. La pràctica de piragüisme aconsegueix els 35 euros per usuari amb tres classes setmanals d’una hora i mitja. Les classes magistrals i el ioga seran gratuïtes, sense necessitat d’inscripció.

El consistori ocuparà les següents zones per a la pràctica d’aquestes activitats esportives: zona del Xopar, escullera del Riu (zona del vaixell pirata), zona Pitillo, escullera de Catalans, zona de Tramuntana i el parc Manuel Pesudo al poble. Aquestes modalitats començaran el divendres 2 de juliol i finalitzaran el dimarts 31 d’agost amb l’objectiu d’oferir a la població l’opció de mantindre el bon to físic durant l’època estiuenca amb activitats a l’aire lliure en la costa.

D’altra banda, la platja d’Almassora també acollirà per al dissabte 3 de juliol a partir de les 9.30 hores la cinquena edició de la travessia nadant. Les inscripcions seran en la web www.crono4sports.es amb un preu de 12 euros per a les persones federades i 15 euros per a les no federades. A més, el 31 de juliol a partir de les 20 hores la zona costanera gaudirà de la carrera de cinc quilómetros amb un preu d’inscripció de 8 euros en la web www.urbanrunningcastellon.es.

Finalment, Gómez ha declarat que “amb el procés de vacunació a ple rendiment, a poc a poc volem recuperar la programació esportiva habitual”. “Totes les activitats organitzades pel SEM comptaran amb les mesures de seguretat necessàries com l’ús obligatori de màscara o la distància social”, ha afirmat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari