Almassora recuperarà l’Escola Matinera i Vespertina després de licitar el servei per 94.000 euros

El contracte oferit pel consistori abasta des de setembre fins a juny de 2022

Almassora recuperarà l’Escola Matinera i Vespertina després de licitar el servei per 94.000 euros
19/08/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora ha tret a concurs públic els serveis de l’Escola Matinera i Vespertina per als col·legis d’Infantil i Primària de la localitat per 94.193,38 euros. El termini d’execució del contracte oferit pel consistori abastarà des del 8 de setembre fins al 21 de juny de l’any que ve. La licitació determinarà quina empresa cuida als escolars fora de l’horari lectiu per a oferir aquesta eina a les famílies d’Almassora al menor preu possible.

Les companyies interessades poden presentar les seues ofertes fins dimecres que ve 25 d’agost. Les empreses hauran de justificar la seua experiència en contractes de gestió recreativa en col·legis, tant d’educació Infantil com Primària, durant els tres últims anys. Si la signatura és de nova creació haurà de justificar la seua candidatura a través de títols acadèmics i professionals en l’àmbit educatiu o de temps lliure. Cal destacar que l’alumnat present en les escoletes comptarà amb un monitor cada 12 escolars en edat Infantil i un cada 15 menors en l’etapa de Primària.

L’àrea de Contractació de l’Ajuntament analitzarà les ofertes segons els següents criteris: millor oferta econòmica dins dels paràmetres de seguretat i qualitat exigits, protocol respecte a la prestació del servei (recollida d’escolars, lliurament, presa de medicaments, pla d’evacuació, control d’assistència, organització de bosses i jaquetes) i nombre d’activitats a desenvolupar dins del quadrant de temps (noves tecnologies, ciències, ball, medi ambient, hàbits higiènics, lectura, igualtat i psicomotricitat, entre d’altres).

La Regidoria d’Educació serà la responsable de la planificació i programació de l’oferta i horaris al costat de l’empresa adjudicatària. Cal recordar que la capacitat d’inscripcions en cada centre educatiu d’Almassora vària en funció de les línies de cada col·legi. Així, el Regiona Violant podrà albergar a 90 escolars en les seues respectives edicions de demà i de vesprada, mentre que el Santa Quitèria únicament podrà comptar amb 30 alumnes. D’altra banda, la resta de col·legis (Cardenal Cisneros, Ambaixador Beltrán, Errant Vilar i Germans Ochando) tindran capacitat per a 60 escolars.

Finalment, la regidora d’Educació, Raquel Barberá, ha recordat que l’impacte del coronavirus ja permet recuperar aquest servei “imprescindible per a tantes famílies d’Almassora que treballen i que tenen dificultats per a conciliar el seu ús amb la cura dels fills i filles”. L’edil ha incidit en què l’empresa guanyadora del concurs d’adjudicació respectarà “al màxim” les mesures sanitàries per a garantir la seguretat en els centres escolars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari