Almassora recuperarà el ‘pa i porta’ amb distància entre grups

Almassora recuperarà el ‘pa i porta’ amb distància entre grups
18/09/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora ha decidit recuperar el tradicional sopar de pa i porta en les seues festes en honor a la Mare de Déu del Roser amb distància de seguretat entre grups. D’aquesta manera, el sopar de ‘pa i porta’ tindrà lloc el divendres 15 amb un dispositiu de taules i cadires adaptat a les circumstàncies marcades pel coronavirus. La Junta Local de Festes aprofitarà l’amplitud de les places Pere Cornell i d’Espanya per a garantir la distància entre grups.

Així ho van acordar ahir les persones que integren la comissió COVID en la reunió mantinguda en el consistori per a perfilar els detalls d’un programa de celebracions supeditat a les restriccions i els protocols contra la pandèmia. Els integrants de la taula han aprovat programar aquest sopar dos anys després de l’última amb el convenciment que l’organització distribuirà taules i cadires en funció de la normativa de seguretat.

Les inscripcions per a participar en aquest esdeveniment es mantindran, com de costum, en la planta baixa de l’edifici consistorial. D’aquesta manera, la Junta Local de Festes (JLF) tindrà un registre amb el nombre de persones que integren cada grup i podrà distribuir en les places i l’avinguda José Ortiz la logística pròpia d’aquest esdeveniment.

Així, les persones interessades podran inscriure’s fins a l’11 d’octubre des del moment en què comence a repartir-se el programa de festes. Com de costum, en el tiquet hauran de concretar el nombre de persones que participarà, “però en aquesta ocasió necessitem que siga el més realista possible perquè està en joc la salut pública i hem de dissenyar cada esdeveniment al detall, més encara quan participa un número tan elevat de persones”, segons Falcó.

Com la resta d’actes de la setmana gran del Roser, la celebració està condicionada al protocol sanitari de la Generalitat Valenciana, si bé els voluntaris de la JLF ja tenen previstes diferents mesures per a evitar concentracions de persones. L’objectiu és que cada grup de persones que acudisca a compartir sopar puga deixar distància amb la resta de participants, com ocorre a les terrasses de l’hostaleria.

Falcó ha incidit en la importància d’evitar compartir plats i coberts i en la necessitat d’utilitzar màscara el major temps possible, excepte per a menjar i beure, per a reduir les possibilitats de contagi. Segons el que es preveu, l’orquestra Jamaica amenitzarà la nit dos anys després que Almassora programara el seu últim ‘pa i porta’ en el Roser de 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari