Els barris d’Almassora gaudiran d’activitats gratuïtes inclusives al juliol

La Vila, Corell i Fátima comptaran amb aquesta programació que comença demà

Els barris d’Almassora gaudiran d’activitats gratuïtes inclusives al juliol
27/06/2021 -

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Almassora ha organitzat un programa d’activitats inclusives i gratuïtes durant tot el mes de juliol per als barris de la Vila, Corell i Fátima. La programació, dirigida tant per a un públic de menors com per a persones majors, començarà demà i finalitzarà el divendres 30 de juliol i compta amb el suport de la Generalitat Valenciana. L’objectiu del consistori és dinamitzar aquests barris amb labors que reforcen al veïnat i les seues associacions, la convivència social, les relacions veïnals i el coneixement compartit de les necessitats que té cada barri.

D’aquesta manera, Serveis Socials cerca fer un treball conjunt per a conéixer de primera mà les necessitats dels barris i abordar-les en companyia de la ciutadania resident en la zona. Per això, totes les actuacions són obertes i van dirigides a tota mena de població. Si bé, la programació compta amb activitats orientades a grups més específics com a menors, persones majors, col·lectius immigrants, minories ètniques, etc.

El veïnat interessat a participar ha de telefonar al número 964550090 o bé manar un correu electrònic a l’adreça barrisinclusius@almassora.es. Les activitats tindran lloc els dilluns en el barri de la Vila, els dimarts i dijous en Corell i els dimecres i divendres a Fàtima. En les tres zones l’horari serà des de les 10 a les 11 hores per a menors d’entre 5 i 12 anys i de les 11.30 a les 13 hores per a joves a partir de 13 anys.

Pel que respecta a les activitats dirigides a aquests dos sectors de la població, durant cadascuna de les cinc setmanes de la programació treballaran una temàtica diferent. La primera setmana tallers d’expressió corporal i manualitats relacionades amb l’alegria, la segona setmana prendrà protagonisme l’esport, la tercera setmana tallers de reciclatge, la quarta setmana l’art amb tallers de pintura i la cinquena setmana tallers de manualitats relacionades amb l’amistat.

D’altra banda, les persones majors inscrites en el programa de barris inclusius podran gaudir de classes als matins. Cal destacar que després d’un estudi realitzat pel personal de Serveis Socials en els barris de Corell i Fátima, molts veïns van manifestar l’interés d’un taller per a aprendre valencià i podran gaudir d’ell durant aquest mes de juliol. A més, aquest col·lectiu comptarà amb activitats lúdiques, manualitats i tallers que variaran cada setmana per a potenciar el benestar emocional de les persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari