Celtas Cortos encapçala el cartell musical del Roser a Almassora

Celtas Cortos encapçala el cartell musical del Roser a Almassora
19/09/2021 -

La Regidoria de Festes ja ha tancat totes les actuacions musicals que tindran lloc durant els festejos en honor a la Mare de Déu del Roser amb el grup Celtas Cortos com a cap de llista. La programació musical començarà el dissabte 2 d’octubre, cap de setmana previ a l’inici de les festes, i finalitzarà el diumenge 17 d’octubre amb tots els actes gratuïts. La majoria de les actuacions tindran lloc en la plaça d’Espanya i les mesures sanitàries vigents en el moment marcaran el desenvolupament dels concerts.

D’aquesta manera, la primera actuació musical la protagonitzarà la Unió Instructiu Musical l’Esmeralda d’Almassora el dissabte 2 d’octubre en la plaça Major a partir de les 19.30 hores. A continuació, un tribut al Canto del Loco en la plaça Espanya seguirà a la banda municipal a partir de les 23 hores. La Colla de Dolçainers i Tabalaters Les Goles serà la responsable de tancar l’última actuació del cap de setmana previ a l’inici de les festes del Roser. L’esdeveniment tindrà lloc a la Casa de la Cultura a partir de les 20 hores.

Ja en dates festives, l’Escola de Música i Dansa Mestre Agut Enrique protagonitzarà una cercavila i desfilada des de la Casa de la Música fins a la plaça Espanya el divendres 8 d’octubre a partir de les 19.30 hores. L’endemà arriba el torn del plat fort musical de les festes del Roser amb l’actuació del grup Cèltics Curts en la plaça Espanya a partir de les 23.30 hores. Cal recordar que tots els concerts són gratuïts, no requereixen entrada prèvia i els assistents podran entrar fins a completar aforament.

D’altra banda, el dilluns 11 d’octubre, vespra de festiu, la plaça Espanya acollirà un tribut a Camilo Sesto a partir de les 20 hores. Tres hores més tard el Recinte Fester serà l’espai per a albergar un concert de música valenciana. L’endemà arribarà el torn del Dia dels Majors també en la plaça Espanya amb l’actuació del cantant valencià Francisco.

En la recta final de les festes en honor a la Mare de Déu del Roser, actuarà el divendres 15 en la plaça Espanya a partir de les 21 hores l’orquestra Jamaica amb motiu de la celebració del pa i porta. El dissabte 16 donarà principi el II Festival Tarde de Jazz amb ‘Aretha i els Franlin’ en la plaça Espanya a partir de les 23 hores. Cal destacar que aquest festival comptarà amb actuacions de jazz també els dissabtes 23 i 30 en el mateix lloc. Finalment, el trio Triband amenitzarà als assistents a la caragolà el diumenge 17 per a tancar els festejos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari