El Mercat Fester servirà tapes i begudes en el Roser d'Almassora

El Mercat Fester servirà tapes i begudes en el Roser d'Almassora
17/09/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora ha programat el I Mercat Fester per a la setmana de celebracions en honor a la Mare de Déu del Roser. Els departaments de Festes i Comerç han consensuat l’ocupació de les casetes buides del Mercat Central com a punt de venda de tapes i begudes. La normativa de seguretat de la Generalitat Valenciana vigent en el moment de les celebracions marcarà les mesures sanitàries a aplicar.

El Mercat Fester estarà operatiu entre el divendres 8 i el diumenge 17 d’octubre. En la jornada inaugural obrirà de 20 a 23 hores. Els dies 9, 10, 11 i 12 i 16 funcionarà de 12 a 15 hores i de 18 a 00.00 hores per a donar servei tant de demà com de vesprada i així aprofitar la previsible afluència de públic en caps de setmana, festius i vespra de festius. A més, els dies 13, 14 i 15 d’octubre estarà en marxa de 19 a 23 hores i el diumenge 17 obrirà de 12 a 15 hores.

La Policia Local d’Almassora vigilarà el compliment de les mesures sanitàries, que s’adaptaran al protocol vigent, de manera que la disposició de barres o taules amb cadires dependrà dels requisits que marque la Generalitat Valenciana en la setmana gran d’octubre. De qualsevol manera, el públic comprarà i recollirà les seues consumicions a l’interior del mercat per a menjar i beure a l’aire lliure, en el recinte que habilitarà l’Ajuntament en l’avinguda José Ortiz, al costat de la porta lateral del mercat.

Així, el I Mercat Fester substituirà a l’antiga fonda del vi, la celebració del qual ha quedat suspesa aquest any degut a la impossibilitat de conjugar els terminis de contractació de l’administració amb l’evolució de les restriccions.

“Les dificultats per a programar aquestes festes del Roser són majors que mai a causa de la pandèmia i a l’evolució dels protocols sanitaris, per la qual cosa tant aforaments com horaris o mesures de prevenció poden variar fins a última hora, però entenem que programar aquest esdeveniment gastronòmic ajudarà l’hostaleria i a recuperar les festes tal com les coneixíem”, segons la regidora de l’àrea, Isladis Falcó.

Tant el seu departament com el que dirigeix Javier Martí es reuniran en breu amb els responsables de les casetes per a fixar el preu dels tiquets i els punts de venda, que suposaran també un al·licient per a impulsar el comerç local del Mercat Central “donant a conéixer la seua oferta i el tracte de proximitat que ofereixen durant tot l’any”, segons Martí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari