Penúltima vesprada de fira del Roser amb un cartell de primera a Almassora

arxiu

Penúltima vesprada de fira del Roser amb un cartell de primera a Almassora
14/10/2021 -

La Vila d’Almassora viu la seua penúltima vesprada de la fira del Roser amb l’exhibició de dos bous d’Hato Blanco i Partit de Resina. La localitat obrirà els corrals de la plaça Major a les sis de la vesprada en una jornada en la qual els més xicotets, que ja han recuperat l’activitat escolar, podran gaudir d’un nou espectacle de titelles, en aquest cas en la plaça Botànic Calduch.

El barri antic de la localitat se submergirà des de la una del migdia en l’activitat taurina amb el bestiar de Germans Monferrer. L’entrada i prova de vaques donarà pas a una vesprada marcada per l’exhibició de ‘Desgreñado’ i ‘Espejo’. El primer, d’Hato Blanco, està patrocinat per les penyes Sant Roc, K-Nut, El Duro, El Desfase i La Priva. El burraco obrirà tard amb la seua eixida des de la plaça Major. Per part seua, els components del Comboi completaran el cartell del dia amb el de Partido de Resina.

Després de la doble embolada nocturna, la Vila suspendrà l’exhibició de bous fins al dissabte per a reservar la jornada de demà a les vaques. La prova de la vesprada quedarà a càrrec del bestiar d’Hermanos Cali, mentre que per a la nit les vaques enfundades seran d’Hermanos Bellés. L’esdeveniment s’ha convertit en un imprescindible en la nit del pa i porta i reuneix multitud d’aficionats en una plaça Major que es tanca per a facilitar la intervenció dels rodadors.

Respecte al sopar, les persones inscrites han recollit aquest matí les seues passades a l’Ajuntament amb la localització de la seua taula i cadires, en aquest cas amb una distribució atípica per a evitar contagis de coronavirus. La Junta Local de Festes (JLF) ha repartit durant tot el matí els tiquets per a la ubicació dels més de 1.200 veïns registrats que demà es donaran cita a partir de les 21 hores en les places d’Espanya i Pere Cornell.

A punt d’endinsar-se en l’últim cap de setmana de les festes d’Almassora, la regidora de l’àrea, Isladis Falcó, ha destacat “l’absència d’incidents de gravetat, l’alta participació i la comprensió mostrada pel veïnat davant els xicotets canvis introduïts en els actes a conseqüència de la pandèmia”. Entre els més destacats figura la substitució del casal del vi pel Mercat Fester, que ha registrat un notable interés del públic, assidu en cada vesprada i nit de la setmana gran.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari