Almenara crida a la responsabiliat per a véncer el COVID-19

Almenara crida a la responsabiliat per a véncer el COVID-19
13/03/2020 -

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez ha realitzat una crida a la població perquè siga “responsable” en aquesta situació d’emergència sanitària provocada pel COVID-19 i que complisca les recomanacions i normes de les autoritats sanitàries. En aquest cas “recomanem extremar les mesures d’higiene”, així com “no eixir de casa ni viatjar si no és estrictament necessari”. També ha recordat que “cal evitar els punts de concurrència en un nombre important de persones i per això recordem que no és convenient ni recomanable acudir a parcs i jardins amb els més xicotets”. També ha destacat l’alcaldessa la importància que “les persones amb major risc” seguisquen estrictament les recomanacions de Sanitat.

Pérez ha volgut assenyalar que “estem i seguirem en dies durs i complicats, dies estranys i mai vistos, però que amb la força de tots i totes i el comportament cívic podrem véncer el coronavirus”.

D’altra banda, a més dels decrets d’ahir suspenent les activitats culturals, socials i esportives, així com tancant aquests espais municipals on es realitzen, i seguint les recomanacions de la Conselleria de Sanitat, a partir del pròxim dilluns en els serveis d’atenció al públic es prioritzarà la gestió via telemàtica. Al mateix temps, s’atendrà únicament i si és imprescindible a través de la cita prèvia, trucant al telèfon 96 262 48 01. A més, es recomana evitar, excepte cas de força major, els desplaçaments dels treballadors municipals a altres institucions amb motiu del seu treball. A més les reunions tant dels òrgans col·legiats com dels treballadors municipals es realitzaran, sempre que es puga, de manera virtual. También s’informa que el registre de documents i l’expedició de certificats municipals haurà de realitzar-se preferentment a través de la seu electrònica de l’ajuntament.

Finalment es recorda que a partir de les dotze de la nit, i seguint el decret de la Generalitat Valenciana, es tancaran per un període inicial de 15 dies, els restaurants, bars i cafeteries, així com teatres, sales de concerts i cinemes, igual que discoteques, sales de ball i pubs. També es tanquen les biblioteques, arxius i museus. També es tanquen els centres d’atenció primerenca, centres ocupacionals, centres de dia i punts de trobada familiar, així com es suspenen els programes ambulatoris. Tot això se suma al tancament dels centres educatius ja decretada ahir.

Finalment destacar que l’Ajuntament d’Almenara continuarà informant puntualment la població a través dels canals i xarxes socials oficials del consistori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari