Almenara convoca el Concurs de Màscares de Carnestoltes 2022

Almenara convoca el Concurs de Màscares de Carnestoltes 2022
10/02/2022 -

A partir de hui i fins al 24 de febrer podran presentar-se a l’Ajuntament d’Almenara les màscares participants en el VI Concurs de Màscares de Carnestoltes 2022 que convoca la regidoria de Joventut amb la finalitat de potenciar la creativitat i l’art a través de l’elaboració d’aquestes màscares entre les persones participants, que podran ser empadronades o no en la localitat i amb una edat superior als tres anys. En el concurs s’establiran les categories d’infantil, primària, júnior i adulta.

Les persones interessades podran presentar les seues màscares des de hui (9 de febrer) fins al dijous 24 en el Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara (Segona Planta) en horari de 9 a 14.30 de dilluns a divendres. Al costat de les màscares hauran d’aportar un sobre tancat en el qual figuraran les dades de la persona participant com és el nom complet, edat, curs, cicle, telèfon, adreça i localitat.

Les màscares que es presenten hauran de ser d’elaboració pròpia i adaptades a la grandària de la cara, encara que podran sobreeixir adorns i accessoris. També es podran presentar antifaços i màscares que cobrisquen només una part del rostre. Per a l’elaboració es podrà usar tot tipus de materials que el o la participant considere.

El jurat valorarà les màscares en cadascuna de les quatre categories centrant-se en el disseny i l’originalitat, la defensa dels valors carnavalescos, les tècniques i el contingut didàctic, l’ús de materials reciclats i reutilitzats, i la tradició i vincle amb el patrimoni cultural local.

Els guanyadors i guanyadores en cadascuna de les categories: infantil (3 a 5 anys); primària (6 a 12 anys), júnior (13 a 18 anys) i adulta (a partir de 19 anys) rebran en el moment indicat un diploma acreditatiu així com un detall valorat en 40 euros adquirit en el comerç local d’Almenara. Les màscares es podran contemplar en una mostra que es podrà visitar en el Mercat Municipal d’Almenara entre el 25 de febrer i l’11 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari