Almenara presenta els actes commemoratius del 8 de Març

Amb el lema “Soc de la Generació Igualtat” hi haurà exposicions, monòlegs, tallers de sexualitat, marxes, “escape room”, activitats familiars i la concentració i lectura del manifest

Almenara presenta els actes commemoratius del 8 de Març
16/02/2022 -

Amb el lema “Soc de la Generació Igualtat” l’Ajuntament d’Almenara ha presentat els actes commemoratius amb motiu del Dia Internacional de la Dona que se celebrarà el pròxim 8 de març. En aquesta ocasió el cartell commemoratiu té com a eix central el símbol feminista i dins del mateix es poden visibilitzar els lemes més reivindicatius de les pancartes de les manifestacions multitudinàries del 8 de març dels anys 2018, 2019 i 2020 a les quals es pretén homenatjar amb el cartell i lema d’enguany.

Pel que respecta a la programació, destacar que s’ha elaborat de manera transversal entre les regidories d’Igualtat, Joventut, Cultura, Esports i Serveis Socials juntament amb associacions locals.

Els actes començaran el divendres 4 de març amb dues exposicions. La primera, es tracta de la mostra col·lectiva del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) titulada “Totes” que s’inaugurarà a les 18 hores, en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire. Una hora més tard, a les 19 hores, en el Museu del Molí d’*Arròs s’inaugurarà l’exposició “Ignacia” de Greta Ramos. A més, prèviament, a les 17 hores es realitzarà una sessió “Escape Room” per a públic entre 11 i 18 anys titulada “l’Arxiu de les oblidades” en el Poliesportiu Municipal.

El dissabte 5 de març a partir de les 16 hores amb eixida des de la Plaça del 8 de Març es realitzarà la tradicional “Marxa de la Dona” amb un recorregut aproximat de 7,5 km pel terme municipal d’Almenara.

Posteriorment, a les 18 hores, enfront de la Sala d’actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire, arribarà l’actuació de la batucada de dones “Tiakatú” que donarà pas a les 19.30 a una de les proposades estrela de la programació, el monòleg de Pamela Palenciano titulat “No solo duelen los golpes”.

El diumenge 6 de març al Parc de la Constitució es realitzarà l’espectacle infantil “Astrid i el senyor Nilson” mentre que a la vesprada, en el CMC Paulo Freire la psicòloga i sexòloga Inma Ríos oferirà un taller de sexualitat femenina.

Els actes culminaran el dimarts 8 de març a les 12 del migdia amb la concentració i lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona enfront de l’Ajuntament d’Almenara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari