Almenara realitzarà la seua programació nadalenca en exteriors

Almenara realitzarà la seua programació nadalenca en exteriors
23/12/2021 -

L’Ajuntament d’Almenara a conseqüència de l’augment de casos de Covid-19 ha decidit reprogramar les diverses activitats de tipus cultural que hi havia preparades per a aquestes dates nadalenques amb l’objectiu que puguen celebrar-se, però a l’aire lliure, per la qual cosa es realitzaran en places i jardins de la localitat. A causa d’aquest motiu alguns espectacles s’han modificat.

Així doncs, el diumenge 26 de desembre, en la Plaça 8 de Març, arribarà la representació de “El Viatge d’Estel” per a públic familiar a càrrec de Poika Teatre. D’altra banda, es manté, sota reserva prèvia, la visita guiada a la línia XYZ prevista per al dia 29 a les 10 del matí amb eixida en la Plaça de la Constitució (Agüelets).

El dijous 30 de desembre a les 16 hores el Parc de Sant Marc acollirà l’espectacle per a tots els públics de “La màgia de Rubén Aparici”, mentre que el diumenge 2 de gener, serà la Plaça de la Constitució la que aculla les activitats per a públic familiar “Art i entorn a la lluna: Muntem el Circ” així com la visita del Patge Real i recollida de cartes a càrrec de Recull.

Finalment, el 5 de gener se celebrarà la Cavalcada de Reis amb un format adaptat a la situació actual i amb un canvi de recorregut. L’eixida serà a les 18.30 des de la Plaça del Molí d’Arròs.

CANVIS EN LA SANT SILVESTRE

La Sant Silvestre d’Almenara, prevista per al diumenge 26 a les 19 hores, també ha patit modificacions per a adaptar-la a la situació actual. Així el recorregut s’ha modificat per a poder fer la carrera en un espai més ampli i segur, especialment en l’eixida i la meta que serà en la Plaça del Molí d’Arròs. La distància serà de 2,1 km. Destacar també que la màscara serà obligatòria en tot moment excepte per als participants únicament en el moment en el qual es dispute la carrera.

Les inscripcions gratuïtes seran en la línia de meta abans de la carrera. Hi haurà premi a les tres millors disfresses individuals i grupals, així com als tres primers classificats absoluts i les tres primeres classificades absolutes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari