El 'Bou per la Vila' torna a Almenara després de dos anys de parèntesi per la pandèmia

El 'Bou per la Vila' torna a Almenara després de dos anys de parèntesi per la pandèmia
05/12/2021 -

Aquesta vesprada, amb molt de públic i gran expectació, s’han recuperat les exhibicions de “Bou per la Vila” a Almenara després de dos anys de parèntesis per la pandèmia provocada per la Covid-19. En primer lloc, s’ha exhibit un àstat de Germans Domínguez Camacho al qual ha seguit un bou de José Luis Marca. Posteriorment s’ha embolat l’exemplar exhibit en primer lloc. Els dos bous han sigut patrocinats per l’Ajuntament d’Almenara.

Cal assenyalar que durant l’exhibició del bou de Germans Domínguez Camacho, aquest ha fet una cornada en el gluti de manera neta a un veí de la localitat de 32 anys d’edat, que després de ser atés pels serveis mèdics i realitzar-li els primers capellans, ha sigut traslladat a un hospital.

Les exhibicions continuaran demà a les 12 del migdia amb el bou patrocinat per la Penya Els Harmònics de la ramaderia del Freixo. A les 16 hores s’exhibirà un àstat de Germans Domínguez Camacho oferit per l’ajuntament, per a seguir a les 17 hores amb un bou patrocinat per la Penya Joventut Taurina de la ramaderia d’Hato Blanco. A les 19 hores s’embolarà l’àstat de Domínguez Camacho patrocinat per l’Ajuntament d’Almenara i a la nit, a les 22.30 s’embolarà el bou de la ramaderia Hato Blanco patrocinat per Joventut Taurina.

Finalment, el dilluns 6 de desembre, Dia de la Constitució, hi haurà a les 12 del migdia exhibició d’un bou de la ramaderia de Torrehandilla-Soberbina patrocinat per la Penya Bou de Desembre. Ja a la vesprada, a les 16 hores, seguirà la programació amb un exemplar de Gerardo Ortega patrocinat per l’Ajuntament d’Almenara, culminant a les 18.30 els actes taurins amb l’embolada del bou de Torrehandilla-Soberbina de la Penya Bou de Desembre.

Recordar que a més de les normes habituals en els recintes taurins, a causa de la pandèmia, la màscara serà obligatòria per als participants, es recomana guardar la distància de seguretat, i queda prohibit menjar, beure i fumar dins de la zona d’exhibicions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari