Un dron controlarà l'aforament de la platja Casablanca d'Almenara

Un dron controlarà l'aforament de la platja Casablanca d'Almenara
11/06/2020 -

L’Ajuntament d’Almenara controlarà l’aforament de la Platja Casablanca d’Almenara a través d’un dron que serà gestionat per una empresa, tal com realitzaran algunes poblacions veïnes. A més també s’aprofitarà la presència del dron i la seua vigilància marítima per a prestar un suport al servei de socorrisme municipal, ampliant així els seus mitjans. L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “amb l’aposta pel dron busquem tindre un millor control de l’aforament i a més ajudar amb les noves tecnologies al servei de socorrisme, que sens dubte serà un bon suport en les seues tasques”.

Assenyalar que el dron estarà operatiu des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost en horari de 10 del matí fins a les 8 de la vesprada. A més del dron també participaran en les tasques de control d’aforament i de compliment de les normatives vigents les quatre persones que es contractaran des del consistori com a auxiliar de platja, la bossa de selecció de la qual està oberta en aquests moments, als quals se sumaran els vigilants que aportació la Generalitat Valenciana. També hi haurà control per part de Policia Local. A més, també es posarà una bandera blanca quan l’aforament estiga complet perquè tota la gent estiga informada. Al mateix temps en el passeig marítim i zona de platja hi haurà panells informatius sobre les normes vigents.

Tampoc estaran enguany les tradicionals passarel·les de fusta que connecten el passeig marítim amb la zona de bany de la platja, ni tampoc les papereres en la zona de platja, per la qual cosa els residus hauran de depositar-se bé en les papereres del passeig marítim o en els contenidors situats en les zones d’aparcament. Les dutxes tampoc podran utilitzar-se i estaran en aquest cas tancades. Aquestes mesures es prenen entre altres qüestions amb l’objectiu de previndre contagis ja que la gent va descalça per aquestes zones o bé sol tocar bastant aquests elements.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “es tracta d’unes mesures extraordinàries adaptades a la situació en la qual ens trobem” i demana “a tots els banyistes responsabilitat i compliment de les normes” perquè “si es respecten les distàncies i es fa cas de les recomanacions, no hi haurà problemes a la platja”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari