Les exhibicions taurines de setembre a Almenara seran solidàries

Les exhibicions taurines de setembre a Almenara seran solidàries
27/08/2021 -

Les exhibicions taurines que es realitzaran entre el 17 i 19 de setembre en la plaça de bous portàtil que se situarà en el recinte firal d’Almenara tindran un vessant solidari, ja que les entrades costaran un euro, que es destinarà de manera íntegra a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). L’alcaldessa de la localitat, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “d’aquesta manera continuem amb l’aposta per la solidaritat en les celebracions festives destinant aquests diners a la lluita contra el càncer” seguint d’aquesta manera “la tradició que ja vam començar amb el sopar de caldereta, els tiquets de la qual ja costaven un euro que es destinaven a associacions benèfiques”.

En aquest cas, a causa en existir aforament limitat per la normativa sanitària vigent pel Covid-19, l’accés a la plaça es regularà pel sistema d’entrades individuals per a cadascun dels actes que es realitzen, per la qual cosa l’assistència a cada acte que se celebre en la plaça suposarà un donatiu d’1 euro destinat a l’AECC. Les entrades per als diferents actes entre el divendres 17 i el diumenge 19 es podran adquirir pròximament a l’Ajuntament d’Almenara, encara que es reservarà un mínim d’entrades per a la plaça.

Els actes taurins, el cartell definitiu dels quals s’anunciarà pròximament, estaran organitzats per la Penya Joventut Taurina, la Penya el Morrillo i el propi Ajuntament d’Almenara. Així, segons ha explicat l’alcaldessa, “complim el compromís aconseguit amb les penyes locals per a la celebració de bous a Almenara segons la normativa sanitària vigent, és a dir en la plaça portàtil”. L’alcaldessa ha agraït la col·laboració de totes dues penyes en la celebració d’aquests actes i també ha assenyalat que des del consistori “apostarem per les ramaderies locals per als esdeveniments a realitzar”.

L’alcaldessa espera la col·laboració de veïnes, veïns i visitants en aquesta acció solidària per a la lluita contra el càncer que s’ha proposat per a les exhibicions taurines d’enguany. Pérez espera que “en 2022 puguem tornar a la normalitat i tinguem bous al carrer com sempre, pels carrers d’Almenara, amb els cadafals, la plaça, la desencaixonà i totes les tradicions habituals de la nostra localitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari