La policia local d'Almenara va realitzar al llarg de 2021 un total de 1.560 vigilàncies a víctimes de la violència de gènere

L’informe anual també assenyala que s’han interposat 78 sancions per infraccions contra la Seguretat Ciutadana i botellons

La policia local d'Almenara va realitzar al llarg de 2021 un total de 1.560 vigilàncies a víctimes de la violència de gènere
03/02/2022 -

La Policia Local d’Almenara al llarg del passat any 2021 ha realitzat 1.560 vigilàncies a víctimes de violència de gènere en la localitat dins del marc del protocol viogen de seguiment i valoració del risc de víctimes de la violència de gènere conjuntament amb la Guàrdia Civil. De fet els i les agents porten un distintiu específic en morat i blanc que compta amb una mà que simbolitza el “stop” a la violència de gènere i el lema “no estàs sola” a més de les sigles del Grup d’Atenció Especialitzada (GAE) de la Policia Local d’Almenara.

En el balanç de 2021 dins de l’àmbit de la Seguretat Ciutadana també es destaca les 78 sancions realitzades en aquest capítol en el qual s’inclouen els coneguts “botellons”. A més al llarg de l’exercici passat s’han realitzat 212 actuacions per a atendre molèsties de veïns, sorolls, animals, i s’han interposat 31 sancions per incomplir les ordenances municipals. També s’han realitzat 66 serveis per baralles i s’han interposat 11 sancions per la presència de drogues en l’organisme. Pel que respecta a l’incompliment de les mesures sanitàries per la covid-19, s’han realitzat 197 actuacions que han derivat en 148 sancions.

En l’àmbit de la seguretat viària destacar que s’han atés 184 accidents de trànsit realitzant informes o prestant ajuda en els casos necessaris o que hi haguera ferits. En aquest sentit s’han investigat 14 delictes contra la seguretat viària per influència d’alcohol o drogues i s’han realitzat 5 alcoholèmies administratives.

Al llarg del passat 2021 la Policia Local d’Almenara ha realitzat 197 actuacions amb animals que s’havien extraviat o que s’han trobat, donant avís als seus propietaris o tramitant la passada de l’animal a la protectora. Destacar que enguany la Policia Local d’Almenara ha rebut el premi a les Experiències i Bones Pràctiques atorgat pel jurat dels Guardons als Serveis Policials per la Protecció Animal organitzats per la Xarxa per a la Protecció Animal (REPA) en col·laboració amb la Direcció General de Drets dels Animals del Govern d’Espanya.

En altres àmbits assenyalar que s’han realitzat 229 registres en el tema de les bonificacions de la taxa agrícola, s’han registrat 140 objectes perduts, s’han atés 28 persones majors de 65 anys i s’han realitzat 503 actuacions i notificacions de col·laboració amb altres policies o bé amb els diferents jutjats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari