Sanitat detecta huit casos més de coronavirus en el brot de Peníscola

L’estudi del brot de Peníscola s’amplia als qui van assistir a la discoteca els dies 14, 15 i 16

Sanitat detecta huit casos més de coronavirus en el brot de Peníscola

El brot de coronavirus de Peníscola ha anat sumant persones contagiades des de les tres inicials a una vintena, tal com va actualitzar ahir la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que va convocar els assistents de la discoteca en la qual es va originar el brot a fer-se proves per a controlar la traçabilitat. Hui, l’esplanada del Port, ha deixat la imatge d’una llarga cua de persones que han acudit a l’edifici de Serveis Socials per a sotmetre’s a les proves, però demà s’incrementarà amb l’ampliació de l’estudi de seguiment per a frenar els contagis que podrien haver-se produït en els dies posteriors.

En aquests moments, se sumen 8 nous casos per coronavirus en el brot al total de 28 persones contagiades per covid-19 en la discoteca Ébano, en acudir els dies 11, 12 i 13 de juliol, i pertanyen a diverses províncies, segons ha informat Salut Pública.

Els equips de rastreig dels centres de salut han començat l’estudi dels seus contactes estrets per a identificar més casos positius, però després dels primers resultats i la quantitat de gent que va assistir aqueixes nits al club nocturn, la conselleria va decidir convocar a tots els seus assistents aquest dimarts 21 i demà dimecres, de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Hui, el Centre de Salut Pública de Benicarló ha anunciat l’ampliació de l’estudi de seguiment de casos a Peníscola. D’aquesta manera, no sols es convoca a les persones que es van reunir a Ébano el cap de setmana de l’11 al 13, sinó també a les que van acudir els dies 14, 15 i 16 de juliol, a la mateixa hora i el mateix espai.

Segons ha informat Sanitat, únicament hauran de presentar-se les persones que van ser presents en la discoteca en els dies indicats i és necessari que presenten la targeta SIP, mascareta, i que respecten les normes de distanciament, higiene i seguretat que marquen les autoritats.

S’espera conéixer més informació sobre la situació de la pandèmia del coronavirus en l’actualització d’aquesta vesprada. De moment, hi ha 441 casos actius en el conjunt de la Comunitat Valenciana i 20 brots confirmats fins hui.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari